Keystone logo
The University of Dayton

The University of Dayton

The University of Dayton

Introduktion


109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png


The University of Dayton er et katolsk forskningsuniversitet på højeste niveau med tilbud fra bachelor- til doktorgradsniveauer. Vi er et mangfoldigt samfund, der i den marianistiske tradition er forpligtet til at uddanne hele mennesket og forbinde læring og videnskab med ledelse og service.

Vores ånd tænder en grænseløs nysgerrighed, der driver os til modigt at se det ukendte i øjnene, engagere os i udforskning og gøre nye opdagelser. Her undersøger vi forholdet mellem tro og fornuft. Vi integrerer viden på tværs af discipliner, og vi uddanner til service, retfærdighed og fred.

På tværs af alle vores mere end 80 bachelor- og 50 kandidat- og ph.d.-programmer er vores akademikere udfordrende. Ikke kun for dets skyld, men fordi der er reelle udfordringer i verden, som skal imødekommes. På den måde, når eksamen ankommer, kommer du ikke ind i den virkelige verden for første gang. Du vil allerede være en del af det, fuldt forberedt til din karriere – og på livet.

I branchen med at bygge en bedre verden

Vi er dedikerede til at tilbyde en erfaringsfokuseret erhvervsuddannelse, hvor eleverne får praktiske færdigheder og viden - og tager dem i brug.

Vores innovative, praktiske læseplan udvikler etiske, selvsikre fagfolk, der er forberedt på tilpasning og forandring.

Hvem vi er Hvad vi gør Hvad gør os anderledes
 • Et tæt sammentømret fællesskab af elever: lærere, medarbejdere og studerende
 • Skabere, brugere og integratorer af viden
 • Tjenende ledere til samfund, profession og samfund
 • Integrer virksomhedsteori og praksis baseret på den katolske og marianistiske tradition
 • Skab unik, erfaringsbaseret læring i og uden for klasseværelset
 • Udvikle kandidater med succes i deres samfund og erhverv
 • Generer intellektuelle bidrag, der forbedrer videnbasen for akademikere og fagfolk
 • Et fællesskabsfokus på det hele menneske
 • Erfaringsbaseret og værdibaseret læring i den katolske og marianistiske tradition
 • Aktiviteter, begivenheder og centre, der skaber og forbedrer praktisk visdom
 • Dybe uddannelsesmæssige forbindelser med studerende, erhvervsliv, samfund og alumnipartnere

Top 3 grunde til at vælge forretning hos UD

Praktisk, praktisk læring

Vi ved, at en praktisk uddannelse kræver, ja, praksis.

Derfor er UD-businessstuderende konstant engageret i verden omkring dem, uanset om det er gennem studier i udlandet, endestensprojekter, praktikophold og co-ops, servicelæring eller andre erfaringsbaserede læringsprogrammer.

En skræddersyet uddannelse

Du er unik. Din uddannelse bør også være det.

Vil du forfølge en dobbelt dur eller et bifag? At studere i udlandet eller bruge dine forretningskompetencer til humanitære formål? For at få erfaringer fra den virkelige verden gennem et praktikophold eller kooperativ uddannelse? Hos UD kan du tilpasse din uddannelsesplan, så den matcher dine interesser og forbereder dig til personlig og faglig succes. Din dedikerede succesrådgiver hjælper dig med at udvikle - og fuldføre - din plan.

Et samarbejdsmiljø

Fokus på fællesskab

Hos UD vil du blive opmuntret til at stræbe efter ekspertise, men ikke på bekostning af andre. I stedet for at konkurrere mod andre studerende, bliver du en del af et samarbejdende, mangfoldigt og inkluderende fællesskab af elever. Her finder du et støttende miljø, hvor du kan stille spørgsmål, udforske dine interesser og forberede dig på en succesfuld fremtid. For at toppe det, vil du drage fordel af en lille klassestørrelse undervist af dygtige, engagerede fakulteter - ikke lærerassistenter eller kandidatstuderende.

Placeringer

 • Dayton

  300 College Park , 45469, Dayton

 • Dayton

  Dayton, USA

  Spørgsmål