Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

University of the Cumberlands

Introduktion

Vision & Mission

Vision Visionen for University of the Cumberlands er at være den førende liberale kunst universitet, der tilskynder intellektuel og åndelig vækst, lederskab og service.

Cumberlands vil udnytte sin historie, beliggenhed, og tæt studerende og fakulteter obligationer til at blive en forløber institution, en karakteristisk form for læring center, en uafhængig banebrydende 21. århundrede universitet, der er usædvanlig helliget forberede de unge til fremtiden.

For at gøre dette, Cumberlands vil:

Forblive en relativt lille bachelor universitet, med cirka 1600 studerende. Fortsæt dyrke graduate og voksne programmer orienteret mod nye faglige muligheder, som hver funktioner overlegen undervisning, anvendt læring og erfaringer. Være baseret på de frie kunster, samtidig med at udvikle leveringsmetoder der arbejder for at forbedre resultaterne studerendes læring. Opret og opretholde et miljø for læring og faglig udvikling.

Mission University of the Cumberlands har historisk tjent studerende primært, men ikke udelukkende, fra de smukke bjergområder i Kentucky, Tennessee, West Virginia, Virginia, Georgia, North Carolina, South Carolina, Ohio og Alabama som traditionelt er blevet beskrevet som Appalacherne. Universitetets effekt kan ses i resultaterne af sine kandidater, der har påtaget sig roller lederskab i denne region og i hele nationen.

Mens beliggende i udvej ligesom området Appalacherne, med vægt primært på betjener det smukke bjergområde, universitetet når nu ind i hver stat og rundt om i verden gennem sit studerende og tidligere studerende.

UC fortsætter med at tilbyde lovende studerende på alle baggrunde en bredt baseret liberal kunst program beriget med kristne værdier. Universitetet stræber efter det optimale i alle sine bestræbelser og forventer fra de studerende en lignende dedikation til denne forfølgelse. Sin tilslutning til et stærkt fagligt program er forbundet med en forpligtelse til en stærk arbejdsmoral. Cumberlands opfordrer eleverne til at tænke kritisk og kreativt, så de bedre kan forberede sig på livet for ansvarlig service og ledelse. Dette fokus på sine bacheloruddannelser er forlænget og ekstrapoleres i sine kandidatuddannelser. Disse programmer også give næring kritisk og kreativ tænkning i forfølgelsen af ​​"life-mere-rigelige" for både den enkelte og samfundet. Hos Cumberlands, graduate studier forbereder fagfolk til at være tjenestepiger-ledere i deres fag og samfund, der forbinder forskning med praksis og viden med etiske beslutningstagning.

Forpligtelse til Liberal Arts I den tro, at frihed er resultatet af respekt for sandheden og bekymring for menneskeheden, University of the Cumberlands, gennem en traditionel liberal arts program, forsøger at fremme i sine elever en øget bevidsthed og følsomhed over for søgen efter sandhed og en uddybet ansvar over for menneskehed.

Universitetet søger at opgradere mænd og kvinder med kristne værdier afledt af åndelig og intellektuel erfaring inden for universitetsverdenen samt fra de traditionelle akademiske discipliner.

Selvhjælp Gennem Work-Study Siden grundlæggelsen i 1888, har den selvhjælp funktion været en integreret del af University of the Cumberlands.

Cumberlands mener det privilegium at en universitetsuddannelse bør baseres på motivation, evne, karakter og formål snarere end af den mængde penge en studerende eller hans forældre måtte have. Den mest sunde type finansielle bistand består i at hjælpe den studerende til at hjælpe sig selv. Et program studerende støtte bør udvikle kvaliteter af sparsommelighed og selvtillid, som gør arbejdet-studiet planen på Cumberlands.

En stor del af den finansielle bistand på Cumberlands gives i form af lønnet beskæftigelse. Arbejdsprogrammet er valgfri og mængden af ​​arbejde afhænger af evne og behov.

I de senere år har mange studerende tjent deres kollegium udgifter. Fortsat beskæftigelse og forfremmelse afhænger af kvaliteten af ​​det udførte arbejde. På Cumberlands studerende modtager en formel uddannelse for minimale omkostninger, og hvis de ikke har de penge, de betaler for en stor del af deres uddannelse ved at gøre det daglige arbejde i kollegiet cafeteria, i vedligeholdelsesafdelingen, i Appalachian opsøgende programmer-som studerende assistenter, fotografer, post- skrivere og deltidsansatte sekretærer.

Selvhjælp muligheder der ydes til over seks hundrede studerende, der arbejder i gennemsnit tolv timer om ugen under vejledning og supervision. Disse studerende bliver undervist værdien af ​​hurtighed, industri, pålidelighed og initiativ.

Vækst gennem tjeneste og arbejde Opgavebeskrivelsen af ​​University of the Cumberlands klart, universitetets holdning til værdien af ​​arbejde og tjeneste for andre. Tjenesten / Arbejde og Leadership Program er centreret i den tro, at de studerende skal placeres i positioner, hvor de kan opleve muligheder for service og ledelse. Studerende er forpligtet til at blive involveret i en planlagt aktivitet campus eller samfundstjeneste, samtidige lederskab aktiviteter, og arbejde før eksamen. Hver elev skal foreslå en acceptabel plan i mindst 40 timer i campus / samfundstjeneste eller deltage i kollegiet Kontorelev Program.

At give alle studerende med lederuddannelse som en integreret del af programmet, vil hver elev deltager i tjenesten eller arbejdsaktivitet også være forpligtet til at deltage i flere lederskab seminarer. Målet med denne aktivitet er at ikke kun gøre de studerende opmærksomme på deres ansvar til andre gennem tjenesten / erhvervserfaring, men også for at give de studerende de færdigheder til at organisere og lede andre i lignende aktiviteter.

For at optage hele spektret af aktiviteter, som en studerende har været involveret på University af Cumberlands, en "Tjenesten Leadership Transcript" vil blive udviklet til hver elev. Denne udskrift skal være en permanent del af den enkelte studerendes rekord og vil blive fremsendt på den studerendes anmodning sammen med hans / hendes akademiske rekord.

Akkreditering University of the Cumberlands er akkrediteret af den sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler Kommissionen om Colleges at tildele associeret virksomhed, studentereksamen, mestre, uddannelse specialist og ph.d.-grader. Indledende akkreditering dato var 1964. Seneste bekræftelse dato er 2006. Næste bekræftelse dato er Class of 2016. Kontakt Kommissionen om Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af University of the Cumberlands. For at se den aktuelle status for University of the Cumberlands, gå til dette link på SACCOC hjemmeside: http://www.sacscoc.org/details.asp?instid=24640 University of the Cumberlands er en privat, tro baseret institution, der er styret af en bestyrelse. Bestyrelsen er dannet af højt estimerede personer fra hele staten Kentucky og USA. University of the Cumberlands opfylder alle gældende føderale og statslige vedtægter ikke-forskelsbehandling og ikke engagere sig i forbudt forskelsbehandling på grund af race, farve, nationalitet, etnisk oprindelse, køn, alder, handicap eller genetisk information. Universitetet kan diskriminere på baggrund af religion i enhver position af beskæftigelse for at opfylde sit formål.

University of the Cumberlands 'Uddannelser yderligere tilstand akkrediteret gennem Kentuckys Educational Professional Standards Board (EPSB)

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Williamsburg

    6191 College Station Drive, KY 40769, Williamsburg

Programmer

Spørgsmål