Keystone logo
Trident University International

Trident University International

Trident University International

Introduktion

Regionalt akkrediteret, TRIDENT University består af tre vigtige differentiatorer, der skaber en dynamisk læringsmetode som ingen anden. EdActive ™ -læring er unik, fordi læringsresultaterne forbereder vores studerende på arbejdspladsen ved at forbedre deres evne til at tænke, lære og løse problemer. 100% tilgængelig online kombineret uden daglig mikromanagement fremmer et fleksibelt læringsmiljø, der gør det muligt for voksne elever at udmærke sig i et overskueligt tempo. Overkommelighed er nøglen til vores samlede succes for vores studerende. Vi holder vores undervisningsomkostninger så lave som muligt, så de studerende får en fremragende uddannelse til en stor værdi.

TRIDENT mission er at sørge for de forskellige uddannelsesmæssige behov hos en karriereorienteret, kulturelt forskelligartet og geografisk spredt studentergruppe til at forberede de studerende akademisk, personligt og professionelt.

TRIDENT stræber efter at være det valgte universitet for voksne elever og anerkendt som en leder inden for akademisk ekspertise, overkommelighed og uddannelsesmæssige fremskridt.

Placeringer

  • Cypress

    Plaza Drive,5757, 90630, Cypress

    Spørgsmål