Keystone logo
Transcend Peace University

Transcend Peace University

Transcend Peace University

Introduktion

Transcend Peace University , TPU er et online-universitet, der i øjeblikket ledes af professor Dr.Johan Galtung, bredt anerkendt som den grundlæggende figur i den akademiske disciplin for fredsstudier. Vores tværfaglige kurser er designet til at dække spørgsmål vedrørende freds- og udviklingsstudier.

Som specialister på dette domæne lægger vi vægt på løsningsorienterede tilgange. Vores fakultetsmedlemmer er førende fredsforskere og internationalt anerkendte mæglere. Formålet med TPU, TRANSCENDs uddannelsesinstitut, er at formidle vores studerende den viden og færdigheder, der kræves for professionelt fred og udviklingsarbejde.

TPU udstyrer studerende med analytisk og praktisk kompetence i konflikttransformation og -opløsning. Vores metode trækker på mere end halvtreds års viden leveret af fremtrædende forskere og praktikere fra hele verden.

Vores 12-ugers og 6-ugers (Sommersessioner) online-kurser er rettet til regeringen og ikke-statslige praktikere - inklusive studerende - der har brug for analytisk freds- og konfliktkompetence på højt niveau . Galtung- instituttet tilbyder yderligere vejledninger på stedet i det sydlige Tyskland - for yderligere information besøg instituttets hjemmeside: www.galtung-institut.de .

TPU online-kurser appellerer til deltagere på kandidat- eller postgraduate niveau eller personer med tilsvarende erfaring. Deltagelse kræver forpligtelse til at læse og analysere det materiale, som de akademiske kursusinstruktører har lagt ud, deltage aktivt i gruppediskussioner og opgaver og respektere tidsrammerne for læsning og reaktion. Vores tidligere erfaring har vist, at deltagerne skal være parate og villige til at bruge ikke mindre end seks til otte timer om ugen for at få tilfredsstillende fordel af kurset.

Gebyrerne pr. Kursus beløber sig til € 800 for deltagere fra OECD-lande og € 400 for deltagere fra ikke-OECD-lande til 12-ugers kurser om foråret og efteråret og € 400 for deltagere fra OECD-lande og € 200 for deltagere fra ikke-OECD-lande til de 6 ugers sommerkurser.

Forstå venligst, at vores kurser er designet til at rumme et begrænset minimum samt et specificeret maksimalt antal deltagere. Når minimumstærsklen ikke er nået, forbeholder vi os ret til at annullere kurset, og når den maksimale tærskel overskrides, opfordres yderligere ansøgninger til at tilmelde sig et andet kursus eller ansøge om det næste semester. Dette er mål for kvalitetskontrol, der tjener til at forbedre vores undervisning og din online læringsoplevelse.

For at uddybe dine studier bedes du besøge Galtung- instituttet, der er stedet for Transcend Peace University programmet, der tilbyder tutorials på stedet om konflikttransformation under TPU-termerne i Grenzach-Wyhlen i det sydlige Tyskland.

Placeringer

  • Grenzach-Wyhlen

    Markgrafenstraße,42A, 79639, Grenzach-Wyhlen

    Programmer

    Spørgsmål