Keystone logo
© The University of Fredericton
Toronto International College

Toronto International College

Toronto International College

Introduktion

Velkommen til TIC High School, et af de mest praktiske prestigefyldte universitetsforberedende gymnasier i Canada!

Vi er en Advanced Placement (AP) Private School med mange oplevelser uden for klasseværelset, løbende vejledning og lektioner fra det 21. århundrede.

Vi er meget glade for at møde dig for at planlægge din vej til stigende succes!

Toronto er Canadas største by

Toronto International College (TIC), etableret i 2003, har til formål at imødekomme behovene og kravene fra studerende fra Canada og over hele kloden. Vi henvender os til studerende, der kræver individuel opmærksomhed og/eller studerende, der ønsker at forfølge intens forberedelse til optagelse på prestigefyldte canadiske universiteter og gymnasier.

TIC er en unik forberedende skole for studerende, der ønsker at afslutte deres gymnasiale uddannelse, forbedre deres engelskkundskaber og/eller være forberedt akademisk, kulturelt og sprogligt til universitet eller college.

Vi tilbyder en læreplan i Ontario Ministry of Education i et intensivt, struktureret læringsmiljø; især for internationale studerende. Vores studerende er klar til at ansøge om og med succes overgå til post -sekundære institutioner i Canada.

Evaluering

Studenters faglige evaluering er baseret på en kombination af kontinuerlig vurdering af kursusarbejde, såsom essays, projekter, test og opgaver, som udgør 70% af den samlede kursuskarakter. En afsluttende eksamen i slutningen af hvert modul tegner sig for 30% af den samlede karakterkarakter.

Afgangskrav

Ontario Ministry of Education curriculum er rangeret 4. samlet globalt. Ontario Secondary School Diploma (OSSD) kræver gennemførelse af 30 kursuspoeng, Ontario Secondary School Literacy Test (OSSLT) eller

Ontario Secondary School Literacy Course (OSSLC) og 40 timers samfundstjeneste.

Placeringer

  • Toronto

    Victoria Park Avenue,3550, M2H 2N5, Toronto

    Programmer

    Spørgsmål