Keystone logo
© Eva Dang
The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

Introduktion

College of Contract Management i Det Forenede Kongerige er en førende online deltagelse college for Engineering, Construction, Management, engelsk, og uddannelse og CPD kurser.

Som en global organisation tilbyder den online-deltagelse (Live Online) kurser til studerende over hele verden. Det tilbyder avancerede eksamensniveau kurser, professionelle praksis kurser, CPD og uddannelse kurser til byggebranchen til fremtidens fagfolk, der vil fortsætte med at opnå lyse karriere og kan blive energiske globale ledere af byggebranchen. Derudover tilbyder den et effektivt engelsksprogsprogram kaldet NESOL, der leverer indfødt engelsk til talere af andre sprog.

Online-kursuset betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at forlade dit arbejde, du behøver ikke nødvendigvis at forlade dit hjem og familie. Du vil deltage i live online forelæsninger og tutorials fra dit hjem eller vores oversøiske læringscentre. Collegeet giver en god mulighed for at lære standard britisk uddannelse til et overkommeligt kursusgebyr. Du vil føle, at du er i et klasseværelse med Online Courses.

Kollegiet er stolt af oprettelsen af ​​kontrakten og kommerciel ledelse Kurser og fra sine resultater gennem værditilvækst og standardkurser. Kvaliteten og værdien af ​​kurserne er afspejlet i den succes af sine kandidater, der er førende på arbejdsmarkedet.

Du kan have svært ved at vælge det rigtige kursus, der opfylder dine behov og interesser, og kollegiet har lokale karriereådgivere eller centre i Syd- og Østasien og Mellemøsten for at hjælpe. Skolen har planer om at udvide sine karriere rådgivning tjenester til Rusland og Sydamerika i fremtiden samt. De studievejledere er her for at guide dig og hjælpe dig med at vælge den kurs, der bedst opfylder dine interesser og karriereønsker.

College of Contract Management tilbyder en anerkendt kvalifikation og sæt af færdigheder, og disse kan åbne døren for fremtidige karrieremuligheder og progression.

Undervisning og læring

Undervisnings- og læringsstrategierne for hvert fag er afledt af kursusudfaldet. Collaborative Online Attendance-undervisningsmetoder bruges til at nå programmål, herunder live online forelæsninger, kursusnotater, øvelser, øvelser, gruppediskussioner, feedback på elevernes indlæg og onlinepræsentationer.

Online-deltagelsesmodellen, der tilskynder til samarbejde i et interaktivt læringsmiljø, har sit traditionelle fokus på indholdsleverance og kommunikation sammen med vægt på teknologien.

Forskellige online læringsressourcer er udviklet til at understøtte uafhængig læring. Foredrag notater, læselister, opgaver og vejledning briefinger understøtter uafhængig online læring. Studerende forventes at læse udførligt. Læsning kan bruges til at udforske specifikke emner i dybden, for at udforske en række synspunkter, at udvikle spørgsmål og at identificere mulige svar. Gruppearbejde er udformet således, at eleverne lærer at organisere og strukturere kollektive eller kooperative arbejdsprocesser.

Studerende opfordres også til at deltage i online live forelæsninger, der letter lyd og video interaktion mellem undervisere og studerende. Kollegiet har introduceret den mest effektive strategi for online deltagelse og læringscentre for at lette online forelæsninger, tutorials og diskussioner, der skal foregå med forelæsere og mentor for at øge interaktionen mellem medstuderende og undervisere.

Placeringer

  • UK Online

    5 St. Georges Yard Farnham Surrey, GU9 7LW, UK Online

Spørgsmål