Keystone logo
The University of Zambia ECAMPUS

The University of Zambia ECAMPUS

The University of Zambia ECAMPUS

Introduktion

University of Zambia har produceret mere end 100.000 kandidater og bidraget til forskning og teknologisk udvikling for lokale og internationale samfund. Det har mere end 100 samarbejdsaftaler med kendte universiteter verden over.

akademikere

Undergraduate Degrees

Undergraduate-programmerne er primært designet til arbejdende voksne, der ikke er i stand til at gå på kompromis med deres andre forpligtelser.

Kandidatuddannelser

Klar til at tage din karriere til det næste niveau? UNZA tilbyder i øjeblikket kandidatuddannelsesprogrammer lige fra forretnings- til uddannelsesemner.

Executive Education

Lederuddannelsescertifikaterne er designet til at hjælpe fagfolk med at erhverve nye færdigheder med vægt på virkelige applikationer.

UNZAs historie

University of Zambia (UNZA) blev oprettet ved parlamentets lov nr. 66 af 1965. Den første optagelse af studerende fandt sted den 17. marts 1966. Mottoet for universitetet, service og ekspertise har styret universitetets udvikling siden dets start .

UNZA ligger i Lusaka på to campusser. Hovedcampus er Great East Road Campus, og den ligger på Great East Road, 6 km fra byens centrum. Den anden campus er Ridgeway Campus, der serverer Medical School. Det ligger på John Mbita Road, 4 km sydøst for Lusaka, overfor University Teaching Hospital.

I oktober 1965 gav hans excellente præsident for republikken Zambia sit samtykke til lov nummer 66 af 1965, og dens begyndelse den 12. november 1965 samme år bragte universitetet i Zambia til juridisk eksistens.

Under et rekonstitueret foreløbigt råd var rekrutteringen af personale gået hastigt over for den frist, der var fastsat for det første optag af studerende, nemlig den 17. marts 1966. Den dag begyndte den første akademiske session på Ridgeway Campus.

Præsidenten, Dr. Kaunda, blev installeret som kansler den 12. juli 1966 i nærværelse af repræsentanter for mere end halvtreds andre universiteter og omkring to tusind gæster. Den følgende dag. Kansleren lagde grundstenen til University of Zambia på Great East Road Campus.

Ledelsesfilosofi

Universitetet vil omfatte en deltagende ledelsesstil, der vil motivere medarbejderne, give et arbejdsmiljø, der fremmer høj produktivitet, teamwork, hvor ledelse er et godt eksempel, give effektiv kommunikation og vejledning, som vil være tilgængelig for alle og fremme individuel vækst.

Vores kerneværdier

 • Akademisk Frihed
 • Ansvarlighed
 • Egenkapital
 • Excellence
 • Grønt miljø
 • Innovation
 • Integritet

Vores mission og vision

 • Vision: Et fremherskende universitet drevet af udøvelse af viden, innovation og social responsivitet
 • Mission: At tilbyde relevant, innovativ og efterspørgselsstyret videregående uddannelse til socioøkonomisk udvikling.

Placeringer

 • Lusaka

  Great East Road, 10101, Lusaka

  • Lusaka

   John Mbita Road, Medical School, , Lusaka

   Spørgsmål