Keystone logo
© Penn State Great Valley
The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

The University of Texas Permian Basin Online

Introduktion

Om UT Permian Basin Online

Oplev, hvad der adskiller UT Permian Basins online-programmer fra andre.

UT Permian Basin forstår de udfordringer, de studerende står overfor i dag. Som et resultat er universitetet blevet førende inden for onlineuddannelse, der er kendt for at inspirere studerendes succes gennem akkrediterede online-programmer, omkostningseffektiv undervisning og et samarbejde online læringsmiljø, hvor studerende kan tjene en UT Permian Basin-grad fra hvor som helst i verden.

UT Permian Basin Online giver dig en konkurrencemæssig fordel:

 • Praktisk - Programmer er 100% online og kan gennemføres i dit eget tempo.
 • Overkommelig - Vores programmer er omkostningseffektive med lavere omkostninger pr. Kredit end andre lignende programmer rundt om i landet.
 • Fleksibel - Programspecifikke kurser varer så lidt som otte uger med seks startdatoer i løbet af året.
 • Omdømme - Vores online-programmer er fuldt akkrediterede.
 • Tilgængelig - Fakultetet består af anerkendte forretningsfolk og ph.d.er.

Om Permian Bassin

Hvor det gamle vest møder det nye århundrede.

Der er ikke noget sted helt som det permiske bassin - en vild, uberørt skønhed spredt med lommer til moderne udvikling. Robust mødes West Texas chic.

Vi elsker vores uendelige blå himmel, men vi ved, at West Texas er så meget mere end en billed perfekt solnedgang. Permian Basin er hjemsted for venlige, hårdtarbejdende, optimistiske mennesker, der aldrig har mødt en fremmed.

Hvis du søger at skabe din egen fremtid, er det her du hører hjemme.

Om bassinet

Et "bassin" er en simpel geologisk betegnelse for en dukkert eller fordybning i jordoverfladen - normalt forårsaget af erosion over jorden og jordskælv dybt nedenunder.

Strækker sig fra det østlige New Mexico og dækker det meste af West Texas (Lubbock mod nord, Rio Grande Valley mod syd), er Permian Basin faktisk en samling af mindre bassiner. I alt dækker Perm-bassinet 75.000 kvadratkilometer, hvilket gør det til et af de større bassiner i Nordamerika.

Men det er geologi. Fra lægmandens perspektiv er Permian Basin faktisk en fantastisk strækning af amerikansk land med en helt unik skønhed. Du føler, at du rent faktisk kan se jorden møde himlen i det fjerne.

Permian Bassin har noget for enhver smag.

Odessa & Midland: Urban Country

I generationer har mennesker fra hele verden fundet deres vej til West Texas og søgt frihed, eventyr og formue i oliefelterne. Byerne, de byggede, er vokset opad og udad og skabte moderne bycentre, der er spredt over det permiske bassin - inklusive de to, som UTPB kalder hjem.

Hjemmet til UT Permian Basins hovedcampus, Odessa er en af de største byer i det vestlige Texas. En forskelligartet by med en rig historie, der går tilbage til 1880'erne, har Odessa gennemgået store forandringer i løbet af de sidste to årtier. For ikke længe siden rangerede magasinet Forbes Odessa som en af de hurtigst voksende små byer i USA.

Og bare 15 minutter ned I-20 sidder Midland. UTPB's Midland-campus huser vores musik- og ingeniørskoler og Center for energi og økonomisk diversificering. Som hjemsted for den tidligere præsident George HW Bush og store globale virksomheder som Chevron og Concho tilbyder Odessa en dybde af prestige og mulighed, som kun få byer kan matche.

Hver dag vokser kulturen i disse specielle byer dybere.

Sidder på toppen af fremtidens energi

I begyndelsen af det 21. århundrede syntes Permian-bassinet - der engang havde været kilden til store olieforsyninger - at falme i betydning.

Men nye teknologier afslørede netop det modsatte: Der var mere petroleum fanget i jorden under det permiske bassin, end nogen kunne have gætt. Takket være fremskridt inden for energiudforskning blev Permian-bassinet hurtigt udnævnt til den største oliereserve på planeten. Vores baghave forventes at brænde de amerikanske og globale økonomier i mindst de næste to årtier.

Med denne opdagelse har skoven i skoven set en eksplosion i økonomisk aktivitet. Fordi, når mere og mere energi er hentet, har andre industrier dukket op ved siden af det - herunder erhverv og finans, sundhedsydelser, uddannelse, byggeri, digital teknologi, transport og offentlige job.

Med andre ord, den seneste "olieboom" har ansporet til en større "økonomisk boom", der allerede betaler stort udbytte til de studerende og fagfolk, der griber denne mulighed en gang i generationen.

The Academic Heart of West Texas

Vi praler ikke, når vi kalder UT Permian Basin "det akademiske hjerte i Vest-Texas." Men vi er helt sikkert stolte af det arbejde, vi får udført hver dag.

For hver dag får vi hjælp til nogle af verdens fineste studerende med at udnytte deres lidenskaber og planlægge deres lukrative karriere. Vi får leveret en moderne uddannelse til en overkommelig pris. Og vi finder innovative måder at levere den mest komplette, forskelligartede og ligefrem sjove collegeoplevelse overalt.

Vi håber, du bliver med.

Mission, vision og historie

Hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen.

Vores mission

Som en regional, omfattende institution serverer University of Texas Permian Basin et mangfoldigt samfund af studerende fra regionen, staten og videre. Gennem ekspertise inden for studerendes centreret undervisning, læring, forskning og offentlig service dyrker universitetet engagerede borgere og påvirker liv, mens de fremmer teknologien og de offentlige interesser i West Texas.

Historien om UT Permian Basin

Vi begyndte som et eksperiment. I 1969 besluttede Texas-lovgivningen at oprette et ”øverste niveau” -universitet i Odessa - dvs. et universitet, der kun accepterede juniorer, seniorer og kandidatstuderende.

Men inden byggeriet på den nye skole kunne komme i gang, afbrød en retssag ting. Sagsøgeren anfægtede gyldigheden af universitetets ejendomsgoder. Arbejdet blev standset.

Til sidst greb Texas højesteret ind og dømte til universitetets fordel. Bulldozerne fyrede op igen, og i april 1972 brød UT Permian Basins nye campus jorden.

Lidt mere end et år senere - den 4. september 1973 - åbnede universitetet for klasser. Byggeriet var dog ikke afsluttet, så de 1.112 studerende i den første klasse studerede i midlertidige bygninger og trailere. Det skulle tage næsten endnu et år, før UT Permian Basins permanente faciliteter var komplette.

Spol frem 18 år: Texas-lovgivningen besluttede endnu en gang at ændre UTPBs bane ved at vedtage en regning, der gjorde skolen til en fireårig institution. Den første nybegynderklasse - kendt på campusloreen som Pioneer Freshmen - kom med i efteråret 1991.

Fra vores ydmyge, eksperimentelle begyndelse er UT Permian Basin vokset i næsten alle retninger.

Ingen skole er som UT Permian Basin. Måske er det derfor, at ingen skole har en historie, der ligner vores.

Sammen er vi Falcons.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Odessa

  4901 East University, 79762, Odessa

  • Midland

   1310 North F.M. 1788, 79707, Midland

   Spørgsmål