Keystone logo
The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

The University of Southern Mississippi Online

Introduktion

Med studerende tilmeldt fra alle 50 stater og fra mange andre lande rundt om i verden tiltrækker University of Southern Mississippi en forskelligartet studerendes befolkning til vores online-grader. Vores studerende har en bred vifte af baggrunde, men de har alle et fælles mål: deres uddannelse.

At beslutte det perfekte online college kan være en udfordring, men University of Southern Mississippi gør det lettere. Vores overkommelige undervisning giver dig mulighed for at koncentrere dig mere om din uddannelse; ikke hvordan man betaler for det. Vores online-klasser undervises af de samme instruktører som vores ansigt til ansigt-klasser, så du kan være rolig og vide, at du får den samme uddannelse på din tidsplan. En uddannelse af høj kvalitet kombineret med vores overkommelige online college-oplevelse gør enhver online grad fra Online hos Southern Miss til en god værdi!

Oplev de mange onlineuddannelsesprogrammer på bachelor- og kandidatniveau på Southern Miss. Uanset om du leder efter et online college til at samarbejde med dig, mens du gennemfører din bachelor- eller kandidatgrad, tilbyder University of Southern Mississippi en praktisk, fleksibel læringsplatform giver dig mulighed for at gennemføre den ønskede online-grad.

Placeringer

  • Hattiesburg

    College Drive,118, 39406, Hattiesburg

    Spørgsmål