Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Introduktion

UNC-Chapel Hills online programmer og kurser bringer fordelene ved en Carolina offentlig uddannelse til engagerede borgere, fagfolk og ledere over hele verden. Vores mål er at give alle lige adgang til akademisk og karrieremæssig succes - uanset din placering, race, erfaring, verdenssyn, evner eller identitet.

UNC-Chapel Hills onlineprogrammer og læseplaner, der tilbydes gennem adskillige professionelle skoler, centre og institutter, hjælper dig med at omdanne dine akademiske og professionelle interesser til berigende oplevelser på ethvert tidspunkt i din karriere.

Hvorfor vælge UNC-Chapel Hill Online?

UNC-Chapel Hill er en global leder kendt for sin innovative undervisning og banebrydende forskning. Som det ældste offentlige universitet i USA har Carolina spillet en central rolle i opbygningen af en stærkere, mere diversificeret økonomi for befolkningen i North Carolina og videre.

UNCs online læringsoplevelser er designet, så uanset hvor du bor, kan du forvente uovertrufne uddannelsesmuligheder og en kultur af tværfagligt samarbejde, der forener Tar Heel-samfundet.

Placeringer

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, USA

    Spørgsmål