Keystone logo
© BIMM University
The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Introduktion

Om os

Skolen omfatter filosofi, psykologi og sprogvidenskab (lingvistik og engelsk sprog). Skolen har til formål at fastholde sit internationalt anerkendte ry for forskning og bruge dette som et solidt fundament for undervisningen.

Der er over 100 akademiske medarbejdere inden for skolen, og bredden af ekspertise spænder fra analytisk filosofi og studiet af engelsk sprog, gennem teoretisk og anvendt lingvistik og eksperimentel psykologi, til kognitiv neurovidenskab og genetisk påvirkning af menneskelig adfærd.

Skolen er unik i at tilbyde fremragende muligheder for tværfaglig undervisning og i banebrydende nye forskningsformer, der når på tværs af traditionelle grænser.

Hvert år byder skolen velkommen til en mangfoldig blanding af over 1.400 bachelor- og postgraduate-studerende fra hele verden. Skolen har veletablerede forbindelser med andre områder af universitetet, såsom Clinical Neuroscience, Medicine, Informatics og Edinburgh College of Art.

Alle fagområder har aktive forbindelser med forskningsorganisationer uden for universitetet og et bredt netværk af samarbejde med en række universiteter rundt om i verden. Skolen tilbyder omfattende støtte til akademikere, herunder dedikerede bachelor- og postgraduate undervisningskontorer, forsknings- og vidensudvekslingssupportteam og it-ressourceteam.

Skolen er en del af College of Arts, Humaniora og Samfundsvidenskab.

Placeringer

  • Edinburgh

    Dugald Stewart Building, 3 Charles Street, , Edinburgh

Spørgsmål