Keystone logo
The University of Edinburgh Online Performance Coaching og Udvikling (Online Learning) MSc, PgCert, PgDip
The University of Edinburgh Online

Performance Coaching og Udvikling (Online Learning) MSc, PgCert, PgDip

Online

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.200 / per year *

Fjernundervisning

* estimeret undervisning til præstationscoaching og udvikling (MSc) | PgCert: £5.070 | PgDip: £10.135

Introduktion

Denne unikke online MSc i Performance Coaching og Udvikling er designet til praktiserende coaches, coachudviklere og tilknyttede fagfolk, der ønsker at udvide deres viden og forståelse af coaching og coachudvikling på arbejdspladsen.

Vores innovative program giver mulighed for coaches med;

 • akademisk og ikke-akademisk baggrund

og

 • erfaring i forskellige coaching-indstillinger såsom hold-, individuel-, action- og adventuresport, arbejde med taktiske atleter, faglig udvikling, andre tilknyttede supportprofessionelle og trænerudvikling

at arbejde i et stimulerende miljø med et unikt dygtigt team, der kombinerer coachingekspertise fra den virkelige verden med udvikling og sektorledende forskning.

Online læring

Vores MSc i Performance Coaching og Udvikling er udviklet til at supplere arbejdet med og udvikle aktive coaches, coachudviklere og tilknyttede fagfolk til at yde evidensinformeret støtte på deres arbejdsplads.

Alle studerende vil kræve pålidelig bredbåndsadgang i hele programmets varighed.

Vi vil bruge blandede online læringsmetoder; diskussioner, korte, forudindspillede foredrag, seminarer i små grupper, live tutorials, guidet supervision og 1:1'er for at skabe et dynamisk, samarbejdsmiljø for at dele erfaringer, ekspertise og faglig udvikling.

Vores ekspertteam vil støtte dig gennem alle stadier af programmet, mens du udvikler dig i et positivt, støttende og konstruktivt online læringsfællesskab.

Det fleksible læringsmiljø betyder, at du lærer på tidspunkter og steder, der passer dig bedst, hvilket gør dette program velegnet til travle fagfolk af høj kaliber, der ønsker at opdatere og udvide deres viden.

Programmet er udviklet og leveret på University of Edinburgh, et World Top 20 University ( QS Rankings 2023 ) ved at coache specialister fra:

 • Instituttet for Sport, Fysisk Uddannelse og Sundhedsvidenskab (ISPEHS )
 • Det olympiske forskningscenter - det IOC-akkrediterede olympiske forskningscenter for Storbritannien (i partnerskab med Bath University), der driver store projekter, herunder en longitudinel undersøgelse af skader, sundhed og velvære hos olympiere.
 • Det skotske center for olympisk forskning (SCORE) - tilbyder uddannelse og forskning i sociokulturelle aspekter af olympisme.
 • The Applied Coaching Research Group - denne blomstrende gruppe genererer over 20 peer review-artikler og indbudte bogkapitler om året i den anvendte videnskab om coaching.

Kurset har et anvendt fokus på studerendes fremtidige karrierebehov og bruger en bred vifte af vurderinger, der omfatter:

 • præsentationer
 • essays
 • kritiske gennemgange af litteratur og coachingpraksis
 • uafhængig og overvåget forskning
 • rapporter
 • et afsluttende forskningsprojekt, der sætter studerende i stand til at fokusere på innovation, kreativitet og fleksibilitet i deres coachingdomæne, der kan skrives som en afhandling eller tidsskriftsartikel

Du vil blive en del af et online fællesskab af coaches og vejledere fra forskellige coachingdomæner, der giver dig mulighed for at forbedre dine interpersonelle, selvledelse, IT, teamwork og research færdigheder.

Ranglister

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål