Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Introduktion

Vi er globalt anerkendte for vores forskning, udvikling og innovation, og vi har givet vores studerende undervisning i verdensklasse i mere end 425 år.

The University of Edinburgh" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json="{"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""}" />

En Edinburgh-grad virker for dig

The University of Edinburgh er et af verdens bedste universiteter, konsekvent rangeret i verdens top 50 og placeret på en 22. plads i 2024 QS World University Rankings.

Vores kandidater er rangeret som nummer 26 i verden af arbejdsgivere 1 .

Fremragende forskning

The University of Edinburgh har et internationalt ry for innovativ forskning på tværs af en bred vifte af discipliner.

Ifølge resultaterne af 2021 Research Excellence Framework (REF2021) er universitetet placeret på en fjerdeplads i Storbritannien baseret på kvaliteten og bredden af dets forskning - kendt som forskningskraft - og er Skotlands højest rangerede institution.

REF2021-resultaterne viser, at næsten 90 procent af universitetets forskningsaktivitet er i de højeste kategorier – 4-stjernet og 3-stjernet – som er klassificeret som henholdsvis 'verdensledende' og 'internationalt fremragende', en vækst på 10 procentpoint siden den forrige REF i 2014.

Calton Hill in Edinburgh

Innovation i undervisningen

Den seneste rapport fra Quality Assurance Agency tildelte os den højest mulige vurdering for kvaliteten af den studerendes læringsoplevelse. Vi arbejder altid på at udvikle innovative tilgange til undervisning for at opdage de metoder, der fungerer bedst for eleverne, herunder e-læringsteknikker og peer-assisteret læring.

Eksperter i online læring

Vi tilbyder den største portefølje af postgraduate online grader i Storbritannien 2 , og byder velkommen til mere end 8.000 online studerende siden 2005. Vores fleksible og støttende programmer er veletablerede og et stadig mere populært valg for studerende, der ønsker at balancere yderligere studier med professionelle eller familiemæssige forpligtelser.

Smuk hovedstad

Edinburgh er placeret i verdens top 10 studiebyer 3 , og er en kompakt by med fremragende transportforbindelser, som gør det nemt at komme rundt og rejse til andre dele af Skotland.

Stor nok til at tilbyde noget for enhver smag, men lille nok til at føle sig som hjemme, Edinburgh er en moderne, sofistikeret og smuk europæisk by med et mangfoldigt, multikulturelt samfund.

Faciliteter og støtte til at hjælpe dig med at få succes

Du vil have adgang til et af de største og vigtigste akademiske biblioteker i verden, der rummer over 1,8 millioner trykte bind. Du vil også drage fordel af 30 åbne computerlaboratorier med 24-timers adgang på tværs af nøglelokationer samt gratis lån til bærbare computere.

Vi tilbyder en gratis Studenterrådgivning og et Universitetssundhedscenter, og vores Studenterhandicapservice yder en række støtte til studerende med handicap. Vi tilbyder også fremragende børnepasningstjenester, der gør det lettere at jonglere med forældreskab og studier.

Imponerende globalt fællesskab

Vores ambitiøse internationaliseringsstrategi sikrer, at den undervisning og forskning, vi leverer, byder på globale fordele. Vi er rangeret blandt verdens top 20 mest internationale universiteter 4 . Her studerer studerende fra to tredjedele af verdens lande.

Vi samarbejder med et væld af verdensførende institutioner inden for så forskellige områder som e-videnskab, ingeniørvidenskab, livs- og lægevidenskab samt kunst og kultur. Vi er også medlem af det globale forskningsnetværk Universitas 21 og de europæiske netværk Coimbra Group og LERU.

Førende på social ansvarlighed og bæredygtighed

Vi er forpligtet til at være en af verdens førende inden for håndtering af globale udfordringer, herunder fattigdom, klimaændringer og den voksende efterspørgsel efter energi, mad og vand.

Som Skotlands første Fairtrade-universitet har vi siden 2004 fremmet bedre forhold for bønder og samfund i udviklingslandene.

Vi har kæmpet for miljømæssig bæredygtighed siden begyndelsen af 1990'erne og var en af grundlæggerne under Universities and Colleges Climate Commitment 2009 og til 10:10-kampagnen.

Universitetet er vært for flere globale akademier, der er forpligtet til at tackle spørgsmål relateret til sundhed, retfærdighed, miljø og landbrug og fødevaresikkerhed. Akademierne krydser grænser inden for forskning og undervisning og vedtager et tværfagligt svar på udfordrende globale spørgsmål.

1QS World University Rankings 2024 2Higher Education Statistics Agency 2017/18 3QS Student Cities 2023 4Times Higher Education, Verdens mest internationale universiteter 2022

Visumkrav

Du skal muligvis ansøge om et studievisum for at komme ind i Storbritannien.

Ranglister

Vi er konsekvent rangeret som et af de bedste 50 universiteter i verden. Vi er 22. i den seneste QS World University Rankings.

Vores kandidater er rangeret som nummer 26 i verden af arbejdsgivere (QS World University Rankings 2024)

Edinburgh er rangeret som 2. bedste studerende by i Storbritannien, 5. i Europa og 10. i verden. (QS Best Student Cities 2023)

Studenterklæringer

Placeringer

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

    Spørgsmål