Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Introduktion

The Poynter Institute er verdensledende inden for journalistik. Det er verdens førende instruktør, innovator, indkalder og ressource for alle, der ønsker at engagere og informere borgerne.

Poynter kæmper for ytringsfrihed, civil dialog og overbevisende journalistik, der hjælper borgere med at deltage i sunde demokratier. Vi forbereder journalister over hele verden til at holde magtfulde mennesker ansvarlige og fremme ærlig information på idémarkedet.

Poynter er et inspirerende sted og et praktisk sted, der forbinder journalistikens forskellige håndværk med dets højere mission og formål. Fra person-til-person coaching og intensive praktiske seminarer til interaktive online kurser og medieindberetning hjælper Poynter journalister med at skærpe færdigheder og hæve historiefortælling i hele deres karriere.

Vi samler Poynter-eksperter fra fakultetet og industrien for at udforske krydset mellem journalistik, teknologi og offentlig interesse.

Fra personlig coaching og praktiske seminarer til interaktive online kurser er Poynter-undervisningen designet til at skærpe dine færdigheder, løfte din karriere og antænde din fantasi. Ledet af vores fakultet og branchens klareste sind og mest dygtige journalister og undervisere forbinder Poynter-oplevelsen dig med dygtige lærere og med andre studerende på håndværket.

Vi underviser dem, der administrerer, redigerer, producerer, programmerer, rapporterer, skriver, blogger, fotograferer og designer, om de tilhører nyhedsorganisationer eller arbejder som uafhængige iværksættere. Vi underviser dem, der underviser og studerende i mellemskolen, gymnasiet og college - morgendagens journalister. Og vi underviser offentligheden og hjælper dem bedre med at forstå, hvordan journalistik produceres, og hvordan de selv kan fortælle, om det er troværdigt.

Placeringer

  • Saint Petersburg

    3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

    Spørgsmål