Keystone logo
© BIMM University
The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

Introduktion

Vores historie

The Open College of the Arts blev grundlagt i 1987 af Michael Young, Lord Young of Dartington, drivkraften bag adskillige borgercentrerede og uddannelsesmæssige initiativer som forbrugerforeningen, National Extension College og Open University.

Youngs oprindelige vision var at tilbyde offentligheden chancen for at tage højkvalitets kunstkurser ved fjernundervisning, uden forudgående kvalifikationer eller begrænsninger. Han så OCA som et middel til at omdanne folks liv og gav dem mulighed for at udtrykke deres kreative talenter under vejledning fra professionelle kunstnere. Vi lever stadig af disse værdier.

I dag er OCA et blomstrende uddannelsesmæssigt veldedskab, hvis formål er at udvide deltagelsen i kunstuddannelse. Over 2000 studerende studerer hvert år nu kreative og billedkunst kurser og grader ved åben læring med os. OCA-strategien bestemmes af en bestyrelse. Vores hovedkontorer er på stedet for et tidligere colliery i Barnsley, South Yorkshire og alle vores vejledere arbejder fra deres hjem eller studier.

OCA er en del af universitetet for Creative Arts

Universitetet for Creative Arts (UCA) er et af Storbritanniens førende specialuniversiteter, der tilbyder en række kurser inden for kunst, arkitektur, kommunikation, design og medier på tværs af fem campusser i Sydøst England. Kandidater omfatter Zandra Rhodes, Karen Millen og Tracey Emin.Den 1. november 2016 blev The Open College of the Arts en del af universitetet for Creative Arts. Denne fusion bygger på et tæt samarbejde, der blev oprettet i 2010.

Studerendeforeningen (OCASA)

Når du tilmelder dig, bliver du en del af OCA Student Association (OCASA), som fungerer som stemme for studerende. Kollegiet tager studentrepræsentation alvorligt. OCASA-præsidenten deltager i vores bestyrelsesmøder, så elevens stemme høres på højeste niveau.

Placeringer

  • Barnsley

    Redbrook Business Park Wilthorpe Road, S71 1ET, Barnsley

Spørgsmål