Keystone logo
The MBA Tour The MBA Tour - Afrika
The MBA Tour

The MBA Tour - Afrika

3 Hours

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

* Arrangementet er gratis!

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Deltag i The MBA Tour at få forbindelse med førende handelsskoler fra hele verden! Vores intelligente matchende algoritme destillerer årtiers erfaring for at anbefale de bedste skoler til dig. Vi laver introduktionerne, giver dig adgang til eksklusive paneler og diskussioner og hjælper dig med at samarbejde med optagelsesfagfolk, alumner og medkandidater.

Fremhævede skoler

139957_LogosAfrica.png

The MBA Tour Virtuel begivenhedsdemo-video fra The MBA Tour på Vimeo.

The MBA Tour virtuelle begivenheder

Opret forbindelse

Mød verdens førende handelsskoler alt på ét sted. Chat live med optagelsesfagfolk og møde andre kandidater, nuværende studerende og studerende på handelshøjskolen.

Match

Vores smarte algoritme matcher dig med skoler, der bedst opfylder dine ambitioner for små gruppemøder. Lad os lave introduktionerne, så du kan være dit bedste.

Lære

Hør specialist rådgivning om anvendelse, acceptering og finansiering af din grad. Få eksklusive GMAT-tip fra eksamenskabere.

Vinde

Gå ikke glip af muligheden for at vinde GMAT-eksamensbeviser, dispensationer for adgangsgebyr, få råd om optagelse og udforske eksklusivt indhold, der kun er tilgængeligt for deltagere.

The MBA Tour ™ Virtual Meetup

Lav et varigt indtryk med optagelsesbeslutninger og find din skole, der passer godt til, under små gruppe-møder.

Vi har destilleret årtiers erfaring til en intelligent matchende algoritme, der anbefaler de bedste skoler til dig. I løbet af de 25 minutters, ansigt til ansigt videosessioner, kan du stille spørgsmål og få en bedre fornemmelse af programmet, og hvis det er rigtigt for dig.

Yderligere begivenhedsfunktioner

Hovedtaler

Hør fra nogle af vores universitets mest bemærkelsesværdige lokale alumner om, hvordan deres erhvervsskoleoplevelse formede deres karriere. Disse 10-minutters keynoter følges af Q + A-sessioner, der giver dig den perfekte mulighed for at lære, hvorfor en MBA har været afgørende for succes for disse forretningsledere og iværksættere.

MBA-samtaler

Udforsk de unikke funktioner i forskellige forretningsprogrammer i løbet af disse 25 minutters interaktive præsentationer. Ikke kun får du et værdifuldt overblik over programmer, men du vil også høre mere om deres indtagelse af emner som iværksætteri, lederskab, teknologi, karrierer og mere. Og få dine topspørgsmål besvaret under Q + A live chat.

Rådgivning af sessioner

Tag stressen ud af din business school-applikation ved at lære af specialisterne! I løbet af 25 minutters interaktive webinar-stil-sessioner vil du høre fra testforberedende organisationer, adgangskonsulenter, unge professionelle netværk, finansielle institutioner og andre for at hjælpe dig med bedre at navigere på din forretningsskolerejse.

Åben netværk

Netværk med skoler, nuværende studerende, alumner og medansøgere. Stop ved den virtuelle udstillingshall, hvor du kan navigere i kabinerne på de bedste handelsskoler, samle information om programmer og interagere i realtid med indlæggelsesrepræsentanter. I Networking Lounge har du muligheden for at chatte med nuværende studerende og alumner samt din kollega

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MBA med koncentration i Healthcare Management
    • Davie, USA
  • Master i Business Administration - Online
    • Lynchburg, USA
  • Online MBA i sundhedsledelse
    • Boston, USA