Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

The Los Angeles Film School Online

Introduktion

Hollywood er vores historie

Næsten 100 år efter dedikationen af Sunset Boulevard åbnede Los Angeles Film School sine døre. I en historie, der indeholder ikoniske øjeblikke, fra oprettelsen af Walk of Fame til Hollywood Sign, er vi et nyt kapitel. Solnedgangen gik fra at være en kvægsti ved århundredeskiftet til den verdensberømte boulevard, hvor vores campus ligger i dag.

Hvor det hele begyndte

RCA Studio B

Vores fundament er bygget på en rig historie af Hollywood underholdning - bogstaveligt talt. Vores bygning på 6363 Sunset Boulevard var oprindeligt den historiske RCA bygning, et optagestudie, der blev brugt af legendariske musikere som Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini og andre, fra det tidspunkt det åbnede sin døre den 21. april 1964, gennem 1970'erne.

Denise Jans / Unsplash

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpg

Vores mission er din uddannelse

Lad os vokse sammen

Da vi åbnede LAFS, var vores mål at etablere en skole, hvor de nuværende branchefolk kunne dele deres viden med en ny generation af filmskabere, men det var bare starten.

I 2009 introducerede vi en associeret grad i Computer Animation, der udvide vores uddannelsesmæssige tilbud betydeligt. I 2012 præsterede vi vores første bacheloruddannelse med Entertainment Business. Vores vækst fortsætter lige nu, da vi bygger robuste online grader i grafisk design og digital filmfremstilling, for blot at nævne nogle få. Vi er kommet langt, men rejsen har været givende og spændende og langt fra.

Online grader

Vores spændende online bachelor- og associerede uddannelser leveres 100% online gennem vores ekstraordinære Learning Management System.

Digital filmmaking - Online

Bachelor of Science Degree Program

Vores elever lærer hele produktionen. Vores program forbereder dig til at få de æstetiske værdier, kritisk tænkning, problemløsning og analytiske færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe dig med at forfølge en lang og produktiv karriere i underholdningsindustrien.

Underholdning Business - Online

Bachelor of Science Degree Program

Underholdningsfirmaer er drivkraften bag succesen af hver film, koncert, album, sportshold og performer. Med vores onlineprogram lærer du, hvordan du udvikler de kreative ideer, der er nødvendige for at lancere og fremme underholdning mærker.

Grafisk Design - Online

Bachelor of Science Degree Program

Vores program forbereder dig til at blive en visuel innovator. Lær, hvordan du konseptualiserer ideer, skaber overbevisende billeder og formidler meddelelser gennem fotografering, motion grafik, print, web og oplevelsesdesign.

Musikproduktion - Online

Associate of Science Degree Program

Lær hvad der kræves for at omdanne en sang fra et koncept til en velproduceret og vellykket optagelse. Vores online-program fokuserer på tre studieområder: sammensætning, produktion og business side af styring af musik.

Animation - Online

Bachelor of Science Degree Program

Byg nye verdener med de færdigheder, du vil lære af vores online computer animation program. Du udvikler din individuelle kunstneriske stil, mens du lærer den samme software og teknikker, som professionelle bruger til at lave grafik til film, tv, spil og meget mere.

Sunset Boulevard

Et tidslinje

1904

22 miles lang og efter en gammel kvægvej blev Sunset Boulevard dedikeret i maj 1904. Solnedgangen kan have været dens navn, men boulevardens åbning var begyndelsen af en ny alder i LA historie som en parade af biler, trukket vogne og elektriske jernbanevogner puttered over vejen, der nu forbinder downtown til den daværende uafhængige by Hollywood.

1923

Beliggende på Mt. Lee med 45 fods bogstaver, Hollywood Signet blev oprindeligt oprettet i 1923 som en annonce for en lokal boligudvikling kaldet "Hollywoodland". I 1949 fastslog Hollywood Chamber of Commerce, at "Land" skal fjernes, stave ud "Hollywood" for at afspejle hele distriktet, ikke kun udviklingen.

1929

Den første Academy Awards præsentation blev afholdt den 16. maj 1929 på Hollywood Roosevelt Hotel med et publikum på 270 personer. Prisen for en gæstebillede til ceremonien var kun $ 5, og den allerførste Oscar blev givet til Emil Jannings som bedste skuespiller for sine forestillinger i Det sidste kommando og vejen for alt kød.

1958

Bestået af mere end 2.300 stjerner kører The Walk of Fame 2,1 km fra Gower til La Brea. I begyndelsen af 1950'erne foreslog Hollywood Chamber of Commerce-præsident, EM Stuart, Walk som et middel til at "bevare et fællesskabs ære, hvis navn betyder glamour og spænding i verdens fire hjørner." Byggeri begyndte i 1958.

1911

Den 27. oktober 1911 åbnede Nestor Motion Picture Company den første filmstudie i Hollywood ved at leje, hvad der var den lukkede Blondeau Tavern bygning på hjørnet af Sunset og Gower for $ 40 om måneden. Det allerførste filmbillede blev bygget bag kroen.

1927

Graumans kinesiske teater blev åbnet den 18. maj 1927. Den første våde-cement håndtryk og underskrift var fra byggemand Jean Klossner, der autograferede sit værk ved den højre plakatkiosk, hvor den stadig kan ses i dag.

1942

Capitol Records blev grundlagt den 4. juni 1942 og var den første vestkystbaserede etiket i USA. I 1956, lige vest for Hollywood og Vine, åbnede Capitol Records Tower. Bygningens design var baseret på graduate school tegninger af Lou Naidorf, og det er kun tilfældigt, at det ligner en stak arkiver på en pladespiller.

1999

Næsten 100 år efter dedikationen af Sunset Boulevard bliver den historiske RCA-bygning ved 6363 Sunset, brugt af Elvis og The Rolling Stones, The Los Angeles Film School. I maj 1999 leder Oliver Stone indvielsesceremonien og begynder vores rolle i Hollywoods gyldne arv.

Placeringer

  • Los Angeles

    6363 SUNSET BOULEVARD, , Los Angeles

Spørgsmål