Keystone logo
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Introduktion

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

Gennem forskning, uddannelse og kliniske tjenester er The Family Institute at Northwestern University en af landets førende relationsbaserede adfærdsbaserede sundhedsorganisationer forpligtet til at styrke og helbrede børn og unge, par, familier og enkeltpersoner.

Vores mission og tilgang

Vi er dybt engagerede i at styrke og helbrede hele familiesystemet ved at samle de rigtige partnere til at støtte børn, voksne, par og familier gennem hele livet. Som forskere, undervisere og terapeuter arbejder vi sammen med vores kunder og partner for at se forandring .

"Familieinstituttet definerer familie, som du definerer familie."

Vi skræddersyer behandlingen, så den matcher klientens unikke behov og mål. Bag hver kliniker på The Family Institute står et samarbejdende team af over 70 klinikere, som engagerer sig i kontinuerlig læring, konsultation, informationsdeling og giver effektive henvisninger.

Vores partnerskab med Northwestern University

Undervisere siden 1965, The Family Institute, i samarbejde med Northwestern University's Graduate School og Office of Research, huser Center for Applied Psychological and Family Studies. Vores langvarige partnerskab med Northwestern University rangerer os blandt de bedste relationsbaserede adfærdsmæssige sundhedsuddannelser og forskningsprogrammer i landet.

Placeringer

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, USA

   Spørgsmål