Keystone logo
© The Economist
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

Introduktion

Siden grundlæggelsen har The Economist etableret sig som en betroet kilde for alt, hvad der har med forretning og politik at gøre, og forkæmper information baseret på fakta og stringens.

The Economists vision om verden, stil og filosofi adskiller den. Med et internationalt fokus og rækkevidde giver det objektiv analyse og original indsigt, mens den forbliver respektløs og uafhængig.

Om The Economist

Gennem sit globale perspektiv og unikke stemme har The Economist udnyttet digital teknologi til at give læsere og publikum fra hele verden et pålideligt filter på internationale anliggender. Med korthed, klarhed, mening og vid, destillerer The Economist, hvad der betyder noget på den globale dagsorden, og vigtigst af alt, hvad man skal gøre ud af det. Det er grunden til, at millioner læser The Economist hver uge, inklusive verdens førende politiske og forretningsmæssige personer.

The Economist online kurser

The Economists objektivitet af mening og originalitet af indsigt er vist i dets kursusudbud, som vil udstyre deltagerne med viden til at navigere i virkningerne af globale spørgsmål i deres kontekst. Ved at udnytte sit unikke globale perspektiv er The Economist i stand til at skabe undervisningsindhold, der giver konceptuelle værktøjer til at planlægge effektivt for globale forandringer.

Hvorfor lære online med The Economist

The Economist og GetSmarter har samlet en lang række noter, infografik, animationer, videoer og casestudier for at blande teoretisk og praktisk viden. Gæstetalere inkluderer seniorredaktører fra The Economist om deres specialemner og globale ledere inden for deres områder. Praktisk lære vil blive beriget med diskussioner i små og store grupper, og opgaver er designet til at engagere og udfordre deltagere fra hele verden. Under uddragelse af relevans og implikationer for individuelle organisationer og roller tilføjer kurset løbende værdi til hver deltagers forretnings- og erhvervsliv.

Kontakt

+1847440 3906
[email protected]

Placeringer

  • London

    John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

    Spørgsmål