Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Introduktion

Siden 1915 har The College Of Westchester (CW) fokuseret på studerendes karrieresucces. College of Westchesters akademiske programmer er omhyggeligt designet til at give de færdigheder og kompetencer, som arbejdsgivere bedst ønsker. Vores campusmiljø er meget personligt, og vores kultur er centreret om service til studerende.

College of Westchester-fakultetet er valgt ud fra erfaring, legitimationsoplysninger og en omsorgsfuld holdning til at bringe den virkelige verdens viden til klasseværelset. Kollegiets teknologier og webforbedrede læringsværktøjer giver studerende overalt, når som helst forbindelse til kurser, professorer, klassekammerater og tjenester. The College Of Westchester tilbyder en enestående oplevelse, der kan føre til en levetid på præstation og succes.

The College Of Westchester graduerer enkeltpersoner, der har gennemført transformerende og målrettet uddannelsesmæssige oplevelser, der fører til karrierer, der fremmer økonomisk fremgang. Som et akademisk studiecentreret, kulturelt forskelligartet college er College of Westchester forpligtet til at levere den højeste kvalitet af uddannelse til alle karriere- og iværksætterstuderende studerende gennem levering af en omhyggeligt konstrueret og fokuseret læseplan med input fra regionale arbejdsgivere og andre institutionelle interessenter. Kollegiet støtter og opmuntrer akademisk ekspertise, karriereudvikling, faglig integritet, økonomisk ansvar og godt medborgerskab gennem et særpræg og meget personligt læringsmiljø, der fører til opadgående økonomisk mobilitet.

Placeringer

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Spørgsmål