Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Introduktion

Vores historie

The College for Adult Learning dannet som en registreret uddannelsesorganisation (RTO) i 2009, og gennem vores engagement i resultatfokuserede, praktiske træningsløsninger med enestående støtte og fleksibilitet har vi gjort en reel forskel i tusinder af liv i løbet af de sidste 10 år.

Vi blev grundlagt af et team af dedikerede ledende medarbejdere fra TAFE/universitetssektoren inspireret af voksne elever i hele Australien, der er desperate efter relevante kurser, skræddersyet læring, praktiske studiemuligheder, omfattende support, arbejdsklare færdigheder og reelle resultater.

Hvorfor studere med CAL?

Hvordan vi guider vores elever til succes

Vores vision på The College for Adult Learning er centreret om at skabe reelle resultater for elever.

Vi er forpligtet til at hjælpe eleverne med at nå deres mål gennem skræddersyede læringsrejser, engagerende og branche-relevant kursusindhold, ekstra studiemidler og værktøjer. Få ubegrænset vejledning og support fra erfarne fagfolk.

Vi tror på at gøre en forskel.

Vi har tre vejledende principper, der former, hvordan vi leverer skræddersyede online -kurser til studerende på CAL. At studere med os går ud over bare et stykke papir. Med et CAL-kursus, lad dig inspirere til at forme din egen verden-modtag uovertruffen støtte, anvendelige færdigheder og viden fra det virkelige liv, og nyd fleksibel læring.

Find ud af, hvad der adskiller os.

Kurser designet til succes

Vi tager os tid til at undersøge og designe vores uddannelsesprodukter til succes og er stolte af at specialisere os i at skabe de kurser, som industrien efterspørger og fremtidige ledere - som dig - har brug for.

 • Vi blev skabt for at hjælpe mennesker med at gøre en forskel i deres karriere. Dette betyder at levere relevante kurser designet til at udvikle fremtidsfokuserede færdigheder og skabe reelle resultater. Vi udvikler vores kurser til at have et stærkt fokus på arbejdspladsen, designer vores vurderinger omkring praktiske anvendelser af kurserne og skræddersyr vores indhold til at opfylde branchespecifikke behov. Dette er med til at sikre, at vores kurser leverer det relevante indhold og de færdigheder, der er nødvendige på dagens arbejdsplads og i morgendagens brancher .
 • Vores forskning i behovene hos en moderne arbejdsstyrke viste, at arbejdsgiverne leder efter dynamiske ledere , ikke kun specialister. Arbejdsgivere leder i stigende grad efter overførbare teamlederskabs- og projektledelsesfærdigheder for at sikre, at de har en fremtidsrettet, dynamisk arbejdsstyrke.
 • Vær sikker på, at du med en CAL -kvalifikation har mulighed for ikke kun at udvikle de relevante tekniske færdigheder og viden, men de overførbare færdigheder, der gør en succesrig leder.

Unikt dobbelt diplomprogram

Vær sikker på, at du med en CAL -kvalifikation har mulighed for ikke kun at udvikle de relevante tekniske færdigheder og viden, men de overførbare færdigheder, der gør en succesrig leder. Vi vil have, at du har en konkurrencefordel i din karriere. Derfor har vi skabt en pakke med integreret dobbelt diplom og dobbelt kvalifikationskurser for at levere flere efterspurgte færdigheder.

Spar dig selv hundredvis af timers studietid

 • Spar dig selv tid og penge ved at vælge en integreret dobbelt diplom kvalifikation. Vores kurser blander enhederne fra to separate kvalifikationer for at skabe en unik pakke, der sparer dig hundredvis af timers studietid.

Unikke færdigheder, der hjælper dig med at skille dig ud fra mængden

 • Vores enheder er håndvalgt i samråd med branchens ledere og er designet til at skabe holistiske og fremtidsorienterede kurser. Find den rigtige kombination, der matcher dine færdigheder og karrieremuligheder.

To nationalt anerkendte kvalifikationer

 • Du kommer på toppen med to separate kvalifikationer efter afslutning af dit kursus. Integrering af akkrediterede kurser giver dig praktiske færdigheder respekteret i alle brancher og enkle Pathways til videre uddannelse.

Fokuser på vores elever under hele deres rejse

Her på CAL er vi forpligtet til vores elevers succes - fra tilmelding til eksamen og videre.

Hvert CAL -teammedlem er dedikeret til at hjælpe dig med at lykkes i din læringsrejse.

 • I modsætning til TAFE'er, universiteter og store RTO'er vil du ikke blive behandlet som et nummer på CAL . Vores engagement i dig starter med at tage dig tid til at forstå dine mål, levere personlige og fleksible læringsløsninger og er drevet af passionerede mentorer og supportteams.
 • Som individ med dine egne omstændigheder har du unikke træningsbehov, og vores mål er at understøtte din læringsrejse på en måde, der fungerer for dig. Vi tilpasser en læringsplan og opretter en Pathway der passer til dig og din oplevelse. Uanset hvad dit karrieremål er, hjælper vi dig med at komme dertil.
 • Nyd support uden sidestykke, når DU har brug for det. Vi forstår, at alle har en anden læringsstil og har brug for forskellige niveauer og former for støtte. Vi tilbyder flere supportmuligheder, f.eks. En hurtigrespons Live Chat, planlagte en-til-en coaching-sessioner med en erfaren Learning Coach, check-in fra det venlige supportteam og mere.

Uovertruffen support og fleksibilitet

Når du studerer med CAL, kan du være sikker på, at vi er forpligtet til at hjælpe dig med at nå dine karrieremål. I modsætning til vores konkurrenter opkræver vi ikke dyre gebyrer for RPL, kursusoverførsler eller din valgfri forlængelse på 6 måneder. Vores formål er at støtte dig på den måde, du har brug for, gennem hele din læringsrejse og hjælpe dig med at opnå din kvalifikation.

Ingen gebyrer for RPL

 • Vi vil gerne anerkende dig for din eksisterende viden og færdigheder. Anerkendelse til forudgående læring (RPL) er en effektiv måde for allerede kompetente fagfolk at opnå en kvalifikation hurtigere. I modsætning til andre RTO'er opkræver vi ikke et ansøgningsgebyr for RPL eller et gebyr pr. Enhed for RPL.

Ingen gebyrer ved overførsler eller udsættelser

 • Hos CAL vil vi sammen med dig finde en Pathway der er bedst egnet til dine karrieremål. Det er derfor, vi tilbyder nul gebyrer for kursusoverførsler til vores studerende. For at imødekomme vores elevers travle liv tilbyder vi en gratis 90-dages udsættelse, og vi tilbyder også en gratis 6-måneders forlængelse.

30-dages risikofri garanti

 • Vi er overbeviste om, at du vil elske dit kursus. Men hvis du opdager, at kurset bare ikke er det rigtige, kan du trække dig tilbage inden for de første 30 dage for at få fuld refusion af dine kursusgebyrer minus et lille administrationsgebyr på $ 150. I modsætning til andre RTO'er, der tilbyder op til kun 14-dages refunderingsperioder, tilbyder vi på CAL 30 dage til vores studerende.

Genindskrivninger og udvidelser

 • For at hjælpe vores studerende med at fortsætte deres læringsrejse tilbyder vi en gratis 6-måneders forlængelse for at sikre, at de er bedst i stand til at fuldføre deres kursus. Vi er også glade for at tilbyde genindskrivninger. Vi vil aldrig nogensinde opkræve det fulde kursusgebyr for genindskrivninger (nogle gebyrer gælder).

Reelle resultater for din karriere

Vi fokuserer på at levere reelle resultater, ikke kun et stykke papir.

 • En af grundene til, at vi håndvælger vores læringstrænere, er, så vi kan sikre, at de har erfaring og tankegang til at give værdifuld vejledning til vores studerende . Dette går ud over at arbejde gennem en vurdering, det er en mulighed for eleverne at tale med nogen, der har været der og gjort det. En mulighed for at afvise ideer fra nogen, få en dybere forståelse af lederskab og praktiske råd, du kan bruge med det samme.
 • Vores læringstrænere er ikke kun undervisere, de er brancheledere og mentorer -og de er tilgængelige for alle vores studerende for at booke til en-til-en-support.

Garanti for reelle resultater

Vores Real Outcomes Guarantee er vores engagement i dig og dine karrieremål, hvilket sikrer, at dine studier vil give dig fordele i den virkelige verden.

Denne garanti er en del af vores løbende arbejde for at støtte dig ud over din studierejse. Vores team, vurderinger og feedback er alle fokuseret på at hjælpe dig i din karriere, ikke kun at bestå dit kursus.

Placeringer

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Spørgsmål