Keystone logo
The Citadel

The Citadel

The Citadel

Introduktion

The Citadel er et vartegn i Charleston, South Carolina, der er kendt for sit uddannelsesmæssige omdømme såvel som sin rige historie. Grundlagt i 1842, The Citadel har en bachelorstuderende organ på ca. 2.300 studerende, der udgør South Carolina Corps of Kadets. Yderligere 1.000 studerende deltager i The Citadel Graduate College, en civil aften- og online-program, der tilbyder kandidater og faglige grader samt bacheloruddannelser.

The Citadel mission er at uddanne og udvikle kadetter og studerende til at blive principielle ledere i alle samfundslag ved at indføre kollegiets kerneværdier i et disciplineret og intellektuelt udfordrende miljø.

122379_badge.PNG

I ni på hinanden følgende år har U .S. Nyheder

The Citadel er akkrediteret af den sydlige sammenslutning af colleges og skoler Commission on Colleges for at tildele baccalaureate, kandidatuddannelse og specialist i uddannelsesgrader. Bachelor- og kandidatuddannelsesprogrammerne til læreruddannelse, rådgiveruddannelse, alfabetisering og uddannelsesmæssigt lederskab er akkrediteret af National Council of Accreditation of Teacher Education (NCATE) Tommy

Placeringer

  • Charleston

    Moultrie Street,171, 29409, Charleston

    Spørgsmål