Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

Introduktion

I dagens verden kan det være udfordrende at vælge en troværdig partner.

Lad os overbevise dig, hvorfor vi er forskellige, og det burde ikke længere være tilfældet.

TFXT tilbyder et godt læringssystem på FX-handelsarenaen. Det er hvad vi gør.

Vi giver dig den bedste undervisningsmetode og tilbyder upartisk og upartisk rådgivning til gavn for dig.

Vi giver dig den personlige opmærksomhed, som du fortjener, og giver dig alle de tjenester, du har brug for sammen under ét tag, alt sammen til en ærlig pris.

Vi holder løbende med de seneste udviklinger i FX-verdenen. Vi integrerer denne udvikling i vores uddannelsesplatform, -produkter og -tjenester, der kun omfatter de seneste udviklinger, når de giver økonomisk mening til dig.

Vi elsker absolut hvad vi gør. Vi er lidenskabelige med FX. Vi er pålidelige. Vi glæder os over at hjælpe hver enkelt studerende, som vi accepterer at tage på, blive succesfulde gennem vores entusiastiske engagement og engagement.

Vi tror på relationer og partnerskaber under denne rejse. Vi tror ikke på at arbejde for vores studerende. Vi foretrækker at arbejde sammen med dig for bedst at imødekomme dine behov og opnå dit potentiale. Vi tror på studerende i livet.

Hvis du er på udkig efter en ægte partner, der dybt bekymrer sig om dig, og hvem der er tilpasset dine behov, er du kommet til det rette sted. TFXT er dit hjem. Partner med TFXT, og du vil ikke blive utilfreds.

Vi lytter til dine behov og giver dig retfærdig og upartisk feedback. Vi tager højde for dine behov, planer og mål og gennemgår dem inden for rammerne af det, du gerne vil opnå. Hvor vi er uenige, vil vi være ubetinget ærlige med dig på diplomatisk vis, som giver dig grundene til vores uenigheder. Vi tror på ægthed.

Med os er du en person, ikke et kontonummer. I en erhvervsliv, hvor kontonumre og transaktioner er blevet vigtigere end navne, er vi stolte over at tage en personlig interesse i alt, hvad vi gør for dig. Vi lover også at give dig den individuelle opmærksomhed, som du fortjener som vores studerende.

I alt, hvad vi gør, stræber vi efter at tilpasse vores tilgang til dine individuelle behov og krav, da vi værdsætter alle vores interessenter.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og produkter i forhold til konkurrencen. Udnyttelsen af ​​tekniske løsninger, der automatiserer processer i bagenden og effektiv styring af omkostningsstyringssystemer, gør det muligt for os at holde vores priser i overensstemmelse med vores værdiprofil. Vi kompromitterer ikke med kvaliteten af ​​produkterne eller oplevelsen. Kvalitet betyder noget. Hvad vi gør afspejler i vores navn for organisationen og de personer, der arbejder på opgaver. Vi vil aldrig gå på kompromis med vores kvalitetsstandarder, da vi anser vores omdømme for at være meget vigtige. Vi er forpligtet til at levere vores løfte. Integritet og selvansvar.

Vi er overbeviste om, at hver person er et unikt værdifuldt individ med drømme, ubegrænset talentniveau og potentiale for succes og storhed.

Giv os mulighed for at være en del af din rejse for at opnå dit potentiale og leve dine drømme ud.

Placeringer

  • New York

    New York, USA

Spørgsmål