Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Introduktion

Tecnológico de Monterrey blev grundlagt i 1943 takket være Don Eugenio Garza Sadas vision og en gruppe iværksættere, der dannede en non-profit forening kaldet Enseñanza e Investigación Superior, AC

Tecnológico de Monterrey er en privat, non-profit, uafhængig institution uden politiske og religiøse tilhørsforhold.

Arbejdet på Tecnológico de Monterrey og alle dets campusser støttes af civile foreninger, der består af adskillige grupper af fremragende ledere fra hele landet, som er forpligtet til kvalitet i videregående uddannelser.

Hvert år mødes bestyrelsesmedlemmerne i disse civile sammenslutninger for at definere de mål, der skal lede de store beslutninger, som vil hjælpe Tecnológico de Monterrey med at nå sit mål om at drive udviklingen af samfund og nation.

Tecnológico de Monterrey nyder støtte fra det nationale samfund, som deltager i lodtrækninger arrangeret af institutionen selv for at udvide sit stipendieprogram og investering i infrastruktur.

Tecnológico de Monterrey nyder status af Fri Universitetsskole, hvilket gør den i stand til at fungere som en uddannelsesinstitution.

Formål

Tecnológico de Monterrey's mål er at producere information, der er i stand til at transformere liv.

Vi bruger uddannelseserfaringer til at forme individer til forandringsagenter, der er villige til at arbejde til gavn for alle – individer, der tager ansvar for deres eget liv og er bevidste om, at deres handlinger kan transformere andre – dygtige, talentfulde, oprigtige, engagerede, involverede visionære med en globalt perspektiv og iværksætterånd, ikke kun på universitetet, men på alle områder af deres liv.

Vores studerendes uddannelse er en vigtig del af vores evne til at udmærke sig. Studerende opmuntres til at transformere deres økonomiske, politiske, miljømæssige og sociale realiteter på et socialt, professionelt og personligt plan.

Vision

"Ledelse, innovation og entreprenørskab for menneskelig blomstring".

Model Tec21

Tec21 tillader dannelsen af solide og omfattende færdigheder, der vil hjælpe dig kreativt og strategisk med at løse nutidens og fremtidens udfordringer.

Hvorfor er det unikt?

Vores udfordringsbaserede læringsmodel er baseret på fire nøglekomponenter:

Udfordringsbaseret læring

Studerendes læring under deres bachelorstudier er fokuseret på den studerendes forhold til deres lærer og til miljøet, hvor eleverne udvikler disciplinære og tværgående færdigheder, ved at løse udfordringer forbundet med reelle problemer og demonstrere deres beherskelse gennem forskellige beviser for læring. I denne model er den centrale enhed for læring udfordret.

Personalisering og fleksibilitet

Før du valgte en karriere, vælger du nu en vej:

1. Du vil tilegne dig det grundlæggende i området, du vil kende relaterede karrierer, og du vil bekræfte, hvilken karriere du skal vælge.

2. Du vil udvikle din karrieres kernekompetencer gennem mere fokuserede udfordringer og samtidig udvide din universitetserfaring.

3. Du vil fortsætte med at styrke færdigheder og give din karriere dit personlige præg baseret på dine interesser, lidenskaber og planer gennem den brede vifte af koncentrationer, ophold og certifikater, der er tilgængelige.

Inspirerende lærere

Vores professorer er hovedpersoner i en af de mest dybtgående transformationer i Tecs historie og i et paradigmeskifte, der har vakt interesse i de nationale og internationale akademiske kredse.

Hvilken undervisningspraksis kendetegner dem? De skaber aktive læringsmiljøer og finder i udfordringer en trigger for dannelsen af de disciplinære og tværgående færdigheder, som du har brug for som studerende, og guider dig til at overføre den viden til virkelige sammenhænge. Derudover er de opdaterede og knyttet til deres praksis og arbejde på en tværfaglig måde.

Indlæggelser

Indlæggelser

Placeringer

  • Eugenio Garza Sada 2501, 64849, Monterrey

  • Avenida General Ramón Corona 2514, 45138, Guadalajara

  • Epigmenio González 500 Fracc. San Pablo, 76130, Santiago de Querétaro

  • Campus Santa Fe, 01389, Mexico City

  • Ciudad de México Campus, 14380, Mexico City

Spørgsmål