Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Introduktion

Hvorfor lære efterspurgte færdigheder på Tecnológico de Monterrey ?

Vores programmer forbereder eleverne med de efterspurgte færdigheder, de har brug for for at avancere eller starte en karriere inden for kodning, dataanalyse eller cybersikkerhed. Vi kombinerer en virtuel klasseværelsesoplevelse med dynamiske læseplaner undervist af erfarne instruktører. Med omfattende elevstøtte og en bred vifte af ressourcer tilbyder vi en uddannelse, der hjælper dig med at finde en vej til succes.

  • Vores klasser underviser i de nyeste markedsfærdigheder* inden for områderne kodning, dataanalyse og cybersikkerhed.
  • Begge vores programmer tilbyder praktiske deltidsskemaer for studerende, der ønsker at blive på deres nuværende job, mens de lærer værdifulde nye færdigheder om natten, hvilket er fantastisk for voksne elever.
  • Byg en bred portefølje af projekter eller webapplikationer for at fremvise din viden.
  • Få adgang til Boot Camps karrieretjenester for at understøtte din overgang til webudvikling eller dataanalyse.

*Det materiale, der er dækket af disse kurser, kan ændres på grund af markedets efterspørgsel.

Disse programmer tilbydes gennem Tecnológico de Monterrey i samarbejde med edX.Om edXedX, en del af 2U Inc., arbejder med respekterede universiteter og organisationer for at levere innovativ, færdighedsbaseret træning til et fællesskab på over 45 millioner elever rundt om i verden for at støtte dem på alle stadier af deres liv og karriere. edX leverer boot camps gennem en fordybende læringsoplevelse med eksperttjenester og værdifulde ressourcer. Fra 2021 er kandidater blevet ansat af 6.700+ virksomheder, inklusive mere end 62 % af Fortune 100.

Placeringer

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Spørgsmål