Keystone logo
© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA-måned! 30% rabat på vores online DBA-programmer!

Du skal ikke vente! Få mulighed for at få 30 % rabat på undervisningsgebyret på SSBM Geneves online DBA-programmer!

Introduktion

Om SSBM

SSBM er en global , innovativ og unik skole med studerende fra hele verden. Vores programmer blev designet med over 30 branchepartnere . Vi garanterer schweizisk kvalitetsuddannelse og ekspertise.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva er ACBSP-akkrediteret og EduQua-certificeret. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) er et førende specialiseret akkrediteringsorgan for erhvervsuddannelse og anses for at være en af de bedste akkrediteringer for handelsskoler.

EduQua er schweizisk kvalitetsmærke for videregående uddannelsesinstitutioner (EduQua) (på tysk: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), er det schweiziske nationale kvalitetssikringsorgan og det første schweiziske kvalitetsmærke rettet mod voksenefteruddannelse. EduQua er et akkrediteringsorgan, der er anerkendt og støttet af den schweiziske konfødererede regering; det er den første kvalitetscertificering for offentlige og private uddannelsesinstitutioner i Schweiz. EduQua er det førende kvalitetssikringsorgans akkrediteringsordning for efteruddannelse. Den schweiziske konference for kantonale undervisningsministre (EDK) godkender eduQua som en officielt anerkendt kvalitetssikringsordning.

EduQua kvalitetsmærke kan kun modtages gennem et anerkendt inspektionsorgan af det schweiziske akkrediteringsbureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det schweiziske statssekretariat for økonomiske anliggender SECO, som er en del af det føderale departement for økonomiske anliggender, uddannelse og forskning.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Vores vision

Vores VISION er at være en unik, innovativ og international business & management skole, der tilbyder førsteklasses forskning, praksis og uddannelse.

Vores mission

Vi er forpligtet til kontinuerligt at levere pædagogisk ekspertise og vores ekspertise inden for erhvervsuddannelse gennem vores innovative banebrydende teknologi og vores læringserfaring af høj kvalitet understøttet af relevant forskning. Vi tilskynder til mangfoldighed og global forbindelse mellem vores studerende, fakultetet og forretningspartnere, mens vi lægger stor vægt på de fordele, som vores virksomhed kan bringe til samfundet såvel som miljøet.

En relevant uddannelse

SSBM hjælper dig med at tilegne dig refleksionsvaner og kritisk tænkning, der er afgørende for at forstå dagens samfund. Anerkender det faktum, at individuel succes er sammenflettet med den større verden, opfordrer vi studerende til at engagere sig i at forbedre deres kritiske tænkning.

Hvorfor vælge SSBM?

 • SSBM er en virkelig innovativ og førende forretnings- og ledelsesskole, der sigter mod at tage uddannelse til et nyt niveau!
 • Vi sigter mod at give en overlegen læringsoplevelse, der vil have en direkte indflydelse på din faglige udvikling.
 • Med vores unikke programmer vil du styrke din strategiske vision, effektivitet og lederskab til at styre dagens organisationer.

134557_Promo5.png

Vores programmer

Vores programmer blev designet i partnerskab med over 30 internationale virksomheder !

Vi tror på, at viden kommer fra at have stærke bånd til ledere i branchen. Derfor har vi samarbejdet med nogle af de førende internationale virksomheder til design af programmer, der er tilpasset forretningsvirkeligheden.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Vores fakultet

Vores fakultet er verdenskendt, og i gennemsnit har de fleste arbejdet i over 15 år i forskellige internationale virksomheder. Denne kendsgerning hjælper os med vores mål om at give en overlegen læringsoplevelse, der vil have en direkte indflydelse på din faglige udvikling .

Baseret i Genève, Schweiz

Swiss School of Business and Management ligger lige i hjertet af erhvervslivet i den livlige by Genève, Schweiz. Genève, der ligger langs bredden af Genfersøen ved foden af Alperne, glitrer som en af Europas smukkeste byer.

Genève er en global by, et finanscenter og et verdensomspændende center for diplomati på grund af tilstedeværelsen af adskillige internationale organisationer, herunder hovedkvarter for mange virksomheder og internationale agenturer.

Forretning partn ERS

SSBMs fakultet og samarbejdspartnere har leveret rådgivning, undervisning og projektbaseret service til over 70 internationale og nationale virksomheder.

Vi mener, at akademisk viden skal være i en tæt forbindelse med branchen, som er drivkraften for bedre viden i dagens hurtigt skiftende miljø.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Statistik

 • Internationale studerende:

  100%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  18 til 1

Campus funktioner

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Geneva

   Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Zagreb

   Savska cesta 106, 10000, Zagreb

   • Petit-Lancy

    Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

    Spørgsmål