Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Introduktion

Opdag din styrke. Opnå dine mål. Exude Knowledge

Stanmore School of Business er en af ​​Londons bedste online handelsskoler. Med mere end et årti af undervisning og lærerfaring formater vi forretningspraksis og forvandler karriere over hele kloden. Vores akademiske styrke inspirerer til et autentisk og provokerende forretningssind, der giver vores studerende mulighed for at udvikle en helt nyskabende tilgang i et unikt akademisk miljø.

Vi er dedikerede ledere med et ønske om at lære og en forpligtelse til undervisning i verdensklasse. Vores forskelligartede internationale fakultet er fremragende indflydelsesrige eksperter, der skaber et væld af viden og lederskab ved at kombinere det bedste af faglige og virkelige problemløsningskompetencer. De er dedikeret til at hjælpe eleverne med at opdage deres styrker og tænke uden for boksen. Studerende nyder godt af deres ekspertise og lærer hele tiden at have en positiv indvirkning på måden verden udfører forretninger på.

Vi er en fremtrædende krop i erhvervskompetencer og ivrig forventer at videregive vores visdom til kommende generationer. Vores er en global skole med global ambition. Vi leverer en innovativ læringserfaring, som ikke er bundet af grænser, hvilket til gengæld giver os en unik konkurrencefordel.

Vi er konsekvent på udkig efter nye måder at forbedre og fremskridt for at afspejle den dynamiske forretningsverden. Vi er fulde af entusiasme, opmuntring og positivitet. Størstedelen af ​​vores kandidatstuderende kommer fra uden for Storbritannien, og vores Executive Education studerende kommer fra mere end 60 forskellige lande. Oplever vores unikke akademiske miljø og adgang til det stærke verdensomspændende netværk af vejledere, fortsætter med at skulpte succesfulde mennesker og karriere rundt om i verden.

Placeringer

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Det Forenede Kongerige

   Spørgsmål