Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

Introduktion

Stanford Center for Health Education, en del af Stanford Medicine, sigter mod at styrke globale sundhedspersonale ved at tilbyde tilgængelig læring, der udnytter Stanford University erfaring og ekspertise inden for lægevidenskab.

SCHE står ved troen på, at uddannelse styrker og sundhedsuddannelse redder liv.

Om Stanford Center for Health Education

Stanford Center for Health Education (SCHE), en del af Stanford Medicine, har til formål at støtte sundhedsprofessionelle på alle niveauer både i USA og rundt om i verden. Ved at tilbyde effektiv og effektiv træning stræber det efter at øge den globale tilgængelighed af kyndige og højt kvalificerede sundhedsudbydere, som er rustet til at forbedre serviceniveauet i verdens mest udsatte områder og have en varig social indvirkning.

Stanford Center for Health Education online korte kurser

SCHE har skabt en portefølje af online korte kurser, der giver sundhedspraktiserende læger en bedre forståelse af, hvordan de kan tage sig af deres patienters mentale og fysiske velbefindende og skabe en mere informeret offentlighed. Kurserne giver en holistisk tilgang til sundhed, der berører motion, ernæring og mental velvære, med indhold designet af fakultetet fra Stanford Medicine Center for Health Education.

Hvorfor lære online med Stanford Center for Health Education

Gennem sit samarbejde med GetSmarter, et 2U, Inc.-mærke, er SCHE i stand til at levere højkvalitets og engagerende sundhedsrelateret uddannelse til arbejdende fagfolk over hele verden, hvilket sikrer den størst mulige indvirkning på globale sundheds- og velværeudfordringer. Elever har adgang til digitale aktiver, der afspejler viden og ekspertise fra det anerkendte fakultet på Stanford Medicine, samt muligheden for at netværke med medlemmer af den internationale sundhedsindustri. Takket være den fleksible online læringsmodel passer disse deltidskurser ind i tidsplanen for selv den travleste elev, mens de stadig giver en personlig oplevelse med support og ekspertfeedback.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Stanford

    Serra Mall,450, 94305, Stanford

    Spørgsmål