Keystone logo
St. Stephen's University

St. Stephen's University

St. Stephen's University

Introduktion

Stolt den mindste universitet i Canada, St. Stephens Universitet er en premier Liberal Arts universitet, kun at acceptere op til 30 studerende hvert år. At tro, at uddannelse sker bedre i et lille lærende samfund, hvor alle kan bidrage, professorer deler hverdagen med studerende, faktisk at komme til at kende dem som venner. I denne unikke omgivelser, kan hver studerendes medfødte evner anerkendes og udforskes, forbereder dem til en karriere, der passer hvem de er.

Studerende bor sammen i et tidligere hotel i en lille by i New Brunswick, der deltager i madlavning og rengøring sammen samt at studere og afslappende. Og for to hele udtryk, de rejse verden sammen som en klasse, Besøger mere end et dusin lande i Europa og Asien.

Kernen i universitetets, personale og fakultetet er kristne, hvilket giver samfundet en omsorgsfuld fundament for accept og integration. Studerende fra alle baggrunde, er åndelige perspektiver og stadier i livets rejse velkommen, med ingen religiøse adgangskrav eller obligatoriske praksis. SSU værdier og nyder denne mangfoldighed, og ønsker at være et sted, hvor unge voksne kan være hvem de virkelig er, og vokse i modenhed i deres intellektuelle, åndelige, praktiske og relationelle liv.

SSU tilbyder grader i humaniora, psykologi og Internationale Studier. Alle grader give kandidater med fleksibilitet i sindet, en mangfoldighed af perspektiver og en øget innovationskapacitet. SSU fokuserer på at lære eleverne, hvordan man tænker, hvordan man skulle præsentere et argument, hvordan man løser problemer, og hvordan at forholde sig godt til forskellige mennesker. Arbejdsgivere elsker dette! Den SSU erfaring åbner op for en verden af ​​muligheder for enten videreuddannelse eller en spændende karriere, forbereder eleverne til at leve og arbejde og hjælpe dem med at finde ud af, hvad de ønsker at gøre. SSU kandidater har gået på at studere eller arbejde i et stort udvalg af områder, herunder følgende: kunstterapi, business, katastrofehjælp, uddannelse, film, kunst, journalistik, jura, ledelse, ministerium, sygepleje, politik, socialt arbejde, teologi og byplanlægning.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Saint John

    8 Main Street St. Stephen, E3L 3E2, Saint John

Spørgsmål