Keystone logo
© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

Introduktion

Vi giver dig mulighed for at nå dine mål

Hos os får du de præcise kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for dine næste skridt. Vi guider og støtter dig aktivt gennem hele din rejse og hjælper dig, når det er nødvendigt. Vores passion driver os til at hjælpe dig med at udmærke dig i både dine studier og hverdag, så du kan gå ind på din unikke vej med succes og uden bekymringer.

Om os

Den statsanerkendte SRH Fernhochschule – The Distance Learning University har specialiseret sig i online studiemuligheder, der rummer arbejdende fagfolk. Som kvalitetsleder inden for fjernundervisning har universitetet udviklet en studiemodel, der tilbyder maksimal fleksibilitet og garanterer fremragende service. Vores innovative online campus (E-Campus) fungerer som omdrejningspunktet for dine studier, så du kan få succes, hvor og når det passer dig, mens du samtidig administrerer arbejde, træning, familie eller sportslige forpligtelser.

Vores universitet tilbyder et udvalg af 51 online bachelor- og kandidatuddannelser samt over 60 universitetscertifikater. Valgfrie ansigt-til-ansigt klasser og eksamener er tilgængelige på 21 steder. I øjeblikket er mere end 9.000 studerende indskrevet på det største universitet i forbundsstaten Baden-Württemberg, som blev kåret til Tysklands mest populære fjernundervisningsuniversitet for femte gang i 2023.

Som et system-akkrediteret universitet med permanent statsanerkendelse tildelt af forbundsstaten Baden-Württemberg, har vi kvalitetsstemplet fra det tyske akkrediteringsråd. Alle uddannelser og certifikatkurser har modtaget statsakkreditering.

Vi tager dig til næste niveau

På SRH Distance Learning University tilbyder vi et studieprogram, der er skræddersyet til dine unikke behov, hvilket giver fleksibilitet og individualiseret støtte, der tilpasser sig dine livsbetingelser. Som din personlige guide står vi ved din side hvert skridt på vejen, drevet af vores passion for din succes.

Placeringer

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Spørgsmål