Keystone logo
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

Introduktion

Deltag i vores mission om at tjene andre

Vores mission er mere end ord på papiret. Vi lever det. Vi deler den. Vi er stolte af det. Som online studerende på Spalding University inviterer vi dig til at tage vores mission om at tjene andre med dig ud i verden.

Spalding University er et mangfoldigt fællesskab af lærende, der er dedikeret til at opfylde tidens behov i traditionen fra Nazareths søstre af Charity of Nazareth gennem kvalitetsstudier på bachelor- og kandidatniveau, liberale og professionelle studier, baseret på åndelige værdier, med vægt på service og fremme af fred og retfærdighed.

Hvorfor Spalding?

Forskellige. Inkluderer. Medfølende.

Slut dig til vores mangfoldige fællesskab af mennesker, der er fundamentalt forskellige fra hinanden, men som har de samme mål om at lære, vokse og videreføre traditionen om at tjene andre med en medfølende ånd.

Tjeneste for andre

Dyk ned i de mange muligheder, vi tilbyder for at tjene andre og gøre noget godt.

Medfølelse i praksis

Bliv en del af verdens første institution, der er certificeret som et Compassionate University.

Mission-drevet. Medfølende.

Spalding University Online er et hjem for studerende i alle aldre og fra alle samfundslag, som samles for at opnå en videregående uddannelse, der kan forbedre deres og andres liv. Vi inviterer dig til at slutte dig til vores mangfoldige fællesskab af mennesker, der er fundamentalt forskellige fra hinanden, men som deler de samme mål: at lære, vokse og udføre Spaldings mission om at tjene andre med en medfølende ånd.

Spalding University er verdens første certificerede medfølende universitet i Charter for Compassion, en international, interreligiøs koalition af organisationer og enkeltpersoner, der er dedikeret til at skabe en retfærdig økonomi og et fredeligt globalt samfund.

Placeringer

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Spørgsmål