Keystone logo
SIT Graduate Institute Doktorgrad i bæredygtighed – PhD (online)
SIT Graduate Institute

Doktorgrad i bæredygtighed – PhD (online)

Online

4 Years

Engelsk

Deltid

31 Jan 2025

May 2025

USD 79.500

Fjernundervisning, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Fremstå som en innovativ leder inden for bæredygtighed for at adressere socioøkologisk modstandskraft, klimaændringer, vandknaphed, fødevareusikkerhed, miljøpolitik, økonomisk retfærdighed og mere.

Hvorfor en ph.d. i bæredygtighed fra Sit?

Udviklet til fagfolk, der arbejder på at skabe en mere bæredygtig fremtid, vil Ph.d.-studerende i bæredygtighed undersøge de sociale, økologiske, tekniske og politiske dimensioner af bæredygtige transformationer, forholdet mellem videnskab og samfund i at fremme mere bæredygtige fremtider og nye og inkluderende tilgange til fællesskabet -baseret problemløsning og bæredygtig udvikling.

Dette online-program suppleres af to 10-dages internationale ophold på tværs af fire års deltidsstudie. I løbet af det første års ophold vil studerende fordybe sig i Lissabon, Portugal, et fyrtårn for fremskridt inden for vedvarende energiinnovation, havbevarelse og bæredygtighed. I løbet af det andet års ophold skifter studerende fra teori til praktisk udforskning gennem unikke casestudier i Tanzanias Zanzibar-øhav, som er på forkant med initiativer inden for blå økonomi.

Studerende vil udvikle færdigheder inden for forskning, organisatorisk ledelse, politikudvikling og kommunikation for at bidrage til afbødning af klimaændringer, gå ind for social lighed og innovere bæredygtig forretningspraksis for økonomisk velstand. Kandidater fra programmet vil være forberedt på at lede multi-stakeholder grupper, da de vil være effektive kommunikatører i politiske kredse, akademiske og organisatoriske sammenhænge og populærvidenskab.

SITs globale fakultet bringer erfaring med både undervisning og mentorskab og anvendt arbejde inden for mange facetter af bæredygtighed, lige fra integrativ bevaring, klimaændringer, fødevaresikkerhed, miljøstyring og bæredygtig forretning og teknologi. Med SITs globale netværk og lange historie med erfaringsbaseret læring vil eleverne få et unikt globalt perspektiv, de kan anvende på deres karriere.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Mba i bæredygtig udvikling og diplomati
  • Washington, USA
  • Gambia Online, Gambia
 • MS i Sustainability Management
  • Online USA
 • Bachelor of Science i bæredygtighed
  • Online USA