Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

Introduktion

Velkommen til Selinus Business School

Vi certificerer ledere, der gør en forskel i erhvervslivet

Vores institutionelle arbejde er dedikeret til certificering af erhvervede ledelsesevner og tidligere studier til professionel brug i et internationalt arbejdsperspektiv. Selinus University's Business School er en uafhængig fjernundervisning online videregående uddannelsesfirma, der tilbyder fleksible liberale og globale studier på universitetsniveau for Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA) på alle områder of Business and Management.

Bachelor-, kandidat- og ph.d.-certifikater og eksamensbeviser, udstedt af Selinus University efter afslutningen af en afsluttende afhandling, er professionelle og internationale certifikater og eksamensbeviser udstedt af Roseau Walley hovedkvarter gennem Uniselinus Europe, med hovedkontor i London, som er licenshaver for den globale distribution af Selinus Universitetets læseplaner. Studier tildeles på grundlag af de opnåede point og i relation til validering af studieprogrammerne samt på grundlag af henstillingerne fra undervisere på de lokale campus, hvor kreditterne blev opnået.

Vores programmer, der er forbeholdt ledere, iværksættere og fagfolk, der er orienteret til udviklingen af deres professionelle karriere, er baseret og er fuldt ud kompatible med de internationale uddannelsessystemer. De retningslinjer, som vores Business School refererer til, svarer til mindst 5 års erhvervserfaring inden for den specifikke ledelsesgren, som kandidaten opererer i.

Kompatibilitet og færdigheder, der svarer til kandidatens læseplan, vurderes gennem en streng proces med verifikation og evaluering af curriculum vitae, summen af hans / hendes færdigheder og værdien af hans / hendes afhandling.

089 fotoshootings / Pixabay

Karriereudsigter

Vores uddannelser er karrierer certificeret og tilbyder kandidater med en dokumenteret track record på mindst 5 år mulighed for at få en prestigefyldt BBA, en MBA eller DBA i Business Administration inden for en disciplin relateret til deres erhvervserfaring. Kandidater skal demonstrere gennem en streng, original og kvalificeret afsluttende afhandling, at deres viden inden for Erhvervsadministration opfylder internationale akademiske standarder i relation til den krævede akademiske disciplin.

Fokuseret på en lang række specialfag og med mange års erfaring er vores studerende udstyret med de færdigheder og viden, der er nødvendig for at få succes i dagens globale økonomi, og er forberedt på en bred vifte af faglig udvikling og karrieremuligheder.

Selinus Business Schooll-uddannelser er et fremragende valg for ledere, iværksættere og fagfolk, der ønsker at se deres faglige prestige stige i dagens jobmarked. Den strenge vurdering af vores rådgivere, vejlederens kompetence til tildeling af den akademiske titel er en garanti for høj professionalisme og kan være meget relevant, hvis ikke afgørende, inden for det private felt af liberale studier.

En international SBS-grad skal falde sammen med udsigten til karriereudvikling til ledende stillinger i nationale og multinationale virksomheder og organisationer.

Placeringer

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Spørgsmål