Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Introduktion

SDA Bocconi School of Management blev etableret i 1971 som kandidat business school ved Milanos Bocconi University og er den førende internationale business school i Italien og blandt Europas mest anerkendte institutioner.

Lær online med SDA Bocconi School of Management

I mere end 50 år har SDA Bocconi ført an inden for lederuddannelse i verdensklasse. Grundlagt på værdierne af iværksætterkraft, akademisk ekspertise og mangeårig tradition, er skolens mission at hjælpe nutidens fagfolk med at trives på et stadig mere uforudsigeligt globalt marked.

Om SDA Bocconi School of Management

SDA Bocconi ruster virksomhedsledere globalt til at løse verdens hårdeste udfordringer ved at fremme banebrydende viden, ledelseskultur og innovation på tværs af sine lederprogrammer, forskningslaboratorier og videncentre.

SDA Bocconi er en af de få elite handelsskoler, der har opnået den 'tredobbelte krone' af verdens mest prestigefyldte internationale akkrediteringer (AMBA, AACSB og EQUIS). Det er også den eneste italienske institution, der er med på alle de store globale business school-ranglister, herunder Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek og The Economist.

[Læs mere på SDA Bocconi School of Managements hjemmeside]

SDA Bocconi online programmer

SDA Bocconis mangfoldige pakke af onlineprogrammer spænder over en række efterspurgte forretningsemner, der er relevante for nutidens fremtidsfokuserede professionelle. Disse omfatter business essentials, salgsledelse, blockchain og bæredygtig mode. Hvert program integrerer en unik blanding af praksisorienteret læring og den nyeste videnskabelige forskning, der udstyrer deltagerne med de nødvendige færdigheder til succesfuldt at lede morgendagens virksomheder, ngo'er og nonprofitorganisationer.

Hvorfor lære online med SDA Bocconi

SDA Bocconi samarbejder med GetSmarter, et 2U, Inc.-mærke, for at bringe sin transformative, praksisledede forsknings- og læringstilgang til den næste generation af virksomhedsledere. Med fokus på nøglekompetencer såsom kreativ tænkning og innovation, vil programdeltagere forbedre deres evne til etisk at guide deres organisationer mod bæredygtig rentabilitet. Ledere og ledere vil være i stand til at opnå fremtidsparate færdigheder til at navigere i forstyrrende forandringer, opbygge et dynamisk globalt netværk og opnå et officielt certifikat for færdiggørelse fra SDA Bocconi som validering af deres forbedrede strategiske viden.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Spørgsmål