Keystone logo
© SBCC
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Introduktion

Santa Barbara City College (SBCC) Internationale studerende har altid spillet en væsentlig rolle i livet på Santa Barbara City College . Santa Barbara City College byder internationale studerende velkommen og opfordrer dem til at bruge alle de tjenester, der leveres af Student Support Services og International Student Support Program (ISSP) personale. Santa Barbara City College ligger i Santa Barbara, Californien, også kendt som den amerikanske riviera. Kun 100 skridt fra stranden tilbyder Santa Barbara City College en af de smukkeste campusser i landet. Beliggende mellem Stillehavet og Santa Ynez-bjergene, er det tæt på underholdningsindustriens hovedstad i verden, Los Angeles mod syd, San Francisco mod nord og Las Vegas mod øst. 283 solskinsdage og dens unikke beliggenhed byder på masser af aktiviteter året rundt. Personalet på kontoret for International Student Support Program stræber efter at give internationale studerende en mulighed for at drage fordel af et akademisk pensum af høj kvalitet såvel som intellektuelt stimulerende og sjove sociale og ekstra-curriculære aktiviteter. Internationale studerende kan tilmelde sig Santa Barbara City College for at forbedre deres engelsksprogede færdigheder gennem programmet Engelsk som andetsprog (ESL) eller fuldføre en associeret grad, et præstationsbevis eller diplom eller en kompetence- eller afdelingspris gennem det akademiske program. At deltage i et mellemår (i et år eller et semester) eller tilmelde dig en anden amerikansk institution, mens du er på Santa Barbara City College er også muligheder for internationale studerende. Santa Barbara City College tilbyder 250-graders programmer, 80 certifikater og 28 fuldt online programmer, grader og certifikater. Udvalgt som #1 Value Community College 3 år i træk samt at have modtaget Aspen Prize for Community College Excellence, Santa Barbara City College er et godt valg for internationale studerende akademisk og økonomisk.

Vores vision

Santa Barbara City College stræber efter at opbygge et socialt bevidst samfund, hvor viden og respekt giver enkeltpersoner mulighed for at omdanne vores verden.

Vores mission

Som et offentligt samfundskursus dedikeret til hver elevs succes. . .

Santa Barbara City College byder alle studerende velkommen. Kollegiet giver et mangfoldigt læringsmiljø og muligheder for studerende til at berige deres liv, fremme deres karriere, fuldføre certifikater, tjene associerede grader og overføre til fireårige institutioner.

Kollegiet er forpligtet til at fremme et retfærdigt, inkluderende, respektfuldt, deltagende og støttende fællesskab, der er dedikeret til enhver elevs succes.

Vores kerneprincipper

Santa Barbara City College kerneprincipper styrer alle aspekter af undervisning, organisation og innovation:

 • Studentcentrerede politikker, praksis og programmer
 • Deltagelsesstyring
 • Et psykologisk og fysisk støttende miljø
 • Fri udveksling af ideer på tværs af en mangfoldighed af elever
 • Forfølgelsen af ​​ekspertise i alle college bestræbelser.

Vores charter

Santa Barbara City College mission og kerneprincipper hylder vores engagement i ånden og hensigten med de grundlæggende rammer for California Community Colleges, som beskrevet i California Education Code §66010.4:

 • Primærmission: Faglig og erhvervsuddannelse på lavere divisionsniveau fremskridt i Californiens økonomiske vækst og globale konkurrenceevne gennem uddannelse, uddannelse og service.
 • Vigtige og vigtige funktioner: Remedial instruktion, ESL, voksen ikke-kredit instruktion (i områder defineret som værende i statens interesse), og student support services.
 • Autoriseret funktion: Kurser i fællesskabstjenester.

Indlæggelser

Adgangskrav

Før du ansøger, skal du sørge for at opfylde disse optagelseskrav:

 • Alle ansøgere skal have, hvad der svarer til en 2,00 US GPA eller højere. En gymnasieeksamen er ikke påkrævet for elever, der er 18 år eller ældre.
 • Alle ansøgere skal være 17 år eller ældre ved deres første semesters startdato. Studerende, der er under 18 år, skal indsende en kopi af de "mindre former" nedenfor sammen med deres ansøgning og en kopi af deres gymnasieeksamen inden programmets startdato.
 • Engelskfærdighedskrav for optagelse på det akademiske program. Der er flere muligheder for at opfylde vores krav (dvs. kurser, sprogskole, standardiserede tests osv.). Vi kræver ikke TOEFL/IELTS.
 • Overførselsstuderende fra amerikanske sprogskoler skal have 80 % tilstedeværelse eller højere på sprogskolen og opfylde et af engelskkundskabskravene.
 • Tilstrækkelig finansiering til de anslåede omkostninger ved studier.

Ansøgningsfrister

Efterårssemester

Ansøgning åbner i januar 2023!

Tidsfrister:

1. juni for nye studerende

15. juni for overførsel/nuværende F-1 studerende i USA

Forårssemester

15. oktober for nye studerende

1. november for overførsel/nuværende F-1 studerende i USA

Sommersession

Sommersession 2023 er kun åben for studerende, der overfører fra en anden amerikansk institution.

1. april

Visumkrav

Nuværende F-1-studerende i USA

Hvis du overfører til SBCC fra en anden skole i USA, udfør ovenstående trin og upload følgende yderligere dokumenter til din onlineansøgning:

 • Kopi af F-1 visum
 • I-94 Ankomst-/Afrejseformular - Klik på "Hent seneste I-94" ved linket.
 • Kopi af I-20
 • Verifikation af statusformular - Studerende skal være "i status". Rådgiveren på din nuværende institution skal bekræfte og underskrive denne formular.

Efter du har ansøgt

 • Vi begynder at behandle ansøgninger fra foråret 2023 senest den 1. september. Efter den 1. september vil ansøgninger blive behandlet inden for 3 uger fra den dato, hvor du indsender en komplet ansøgning. VIGTIGT: Ansøgninger skal have elevens personlige e-mailadresse på ansøgningen.
 • Accepterede studerende vil få tilsendt et tilbud om optagelse, I-20 og registreringsinstruktioner via e-mail.
 • Formularen I-20 er et ikke-immigrantdokument, du skal bruge for at ansøge om et F-1-studentervisum på en amerikansk ambassade eller konsulat i dit hjemland.

Stipendier og finansiering

Santa Barbara City College tilbyder et stort udvalg af stipendier til sine nuværende, overførende og nytilkomne studerende.

Tilmeldte studerende kan ansøge en gang om året i februar. Ved tildeling udbetales pengene for det følgende akademiske år i to dele: halvdelen i efterårssemesteret og halvdelen i forårssemesteret. Beløbene varierer fra meget små: $100-750 og større $1000-2500 med nogle variationer imellem

Ranglister

SBCC rangeret blandt de bedste gymnasier for en associeret grad efter lønscore

Den 28. januar 2020 udgav Optimal (tidligere SR Education Group) GradReports, der sammenlignede lønningerne for over 4,6 millioner universitetsuddannede for at bestemme lønscore for mere end 885 universitetsgrader. Scores blev derefter brugt til at rangere de bedste colleges i USA for 2021 på associeret-, bachelor- og kandidatniveau. Santa Barbara City College er glad for at kunne meddele, at det blev placeret som nr. 11 i kategorien bedste associerede grader

At give tilgængelighed til lønresultater kommer på et passende tidspunkt for potentielle studerende, der overvejer deres muligheder, da videregående uddannelse er blevet radikalt ændret af COVID-19. Det økonomiske nedfald fra pandemien har forstørret behovet for cost-benefit-analysen ved at forfølge en universitetsuddannelse, især i skyggen af en allerede truende gældskrise for studerende.

Det sidste år har skabt en atmosfære af enorm økonomisk belastning og usikkerhed, sagde Optimal CEO Sung Rhee, og nu mere end nogensinde har studerende og deres familier brug for data, der viser indtjeningsresultater, hvilket giver dem mulighed for at planlægge for fremtiden og også føle sig trygge i deres beslutninger.

GradReports lønscore er baseret på medianalumni-indtjening i året efter endt uddannelse, ved hjælp af data fra US Department of Education's College Scorecard. Scoren sammenligner medianalumneløn for et specifikt program på én skole med medianalumniløn for det samme program på andre skoler, hvilket giver potentielle studerende mulighed for at se, hvilke skoler der tilbyder topindtjening for det pågældende program. Hver skole modtager derefter en samlet lønscore efter gradsniveau for at illustrere gymnasier, der forbereder eleverne til en højtbetalende karriere uanset hovedfag. Denne overordnede score er baseret på, hvor godt skolen klarer sig på tværs af alle de programmer, den tilbyder, vægtet efter elevtilmelding i hvert program.

En evaluering af alumnernes lønninger på associeret gradsniveau på næsten 700 community colleges, tekniske gymnasier og andre institutioner afslørede, at 87 procent af de 100 bedste skoler er offentlige gymnasier. Californiske kandidater klarede sig særligt godt, med otte af de 25 bedste colleges placeret i Californien.

SBCC tilbyder over 100 associerede grader inden for fagområder, der spænder inden for alt fra regnskab til erhvervssygepleje.

En nylig pressemeddelelse fra Optimal betragter GradReport som en forudsigelse for indtjeningspotentiale og ROI [afkast af investering] for en af de mest afgørende investeringer, en studerende nogensinde vil foretage.

 • 2020 bedømt som nr. 1 af de 50 bedste samfundsskoler i landet.
 • 2019 bedømt som nr. 1 af de 50 bedste samfundsskoler i landet.
 • 2018 bedømt som nr. 1 af de 50 bedste samfundsskoler i landet.

Placeringer

 • Santa Barbara

  721 Cliff Drive Santa Barbara, CA, 93109, Santa Barbara

 • Santa Barbara

  Cliff Drive,721, 93109, Santa Barbara

  Spørgsmål