Keystone logo
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Introduktion

San Diego Christian College i det sydlige Californien forbereder kandidater til at gøre en indvirkning på verden for Kristus. Ud over at debuterede sin nye identitet som San Diego Christian College i 2005, SDC flyttede også til den nye campus i Santee, Californien i januar 2014.

Sammen med disse ændringer, har San Diego Christian College revolutioneret sine top-notch, brancheførende programmer. Mens institutionen allerede har opnået imponerende akademiske placeringer som en af ​​de bedste colleges i San Diego, det er den turnaround skolen har opnået med teknologi, som har hjulpet gnist bemærkelsesværdig vækst som en top online kristen kollegium.

Hvorfor San Diego Christian College?

overkommelig

Lave undervisning omkostninger sætte en kristen uddannelse inden for rækkevidde af nogen kaldet til at tjene. SDC giver en værdifuld uddannelse for mindre end mange andre private institutioner.

Distinguished

SDC har fået ry for at forberede ekstraordinære ledere. Erhvervsledere, præster og andre fagfolk har opnået succes efter SDC.

Kristus-fokuserede

SDC akademisk erfaring leveres fra et bibelsk verdenssyn. Kristus er infunderes i hver pensum og klasseværelset oplevelse.

Effektiv

En erfaren fakultet giver personlig opmærksomhed til hver studerende, så de kan nå deres fulde potentiale. En omsorgsfuld læringsmiljø er ideel til åndelig vækst.

San Diego Christian College // 90 sekunder spot fra Tao Brothers på Vimeo.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Spørgsmål