Keystone logo
Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Introduktion

Saint Joseph's University er et omfattende internationalt anerkendt universitet beliggende på kanten af ​​Metropolitan Philadelphia, med studerende fra hele landet og rundt om i verden, både online og på campus. Saint Joseph's University er regionalt akkrediteret - det højeste niveau af akkreditering et traditionelt college eller universitet kan opnå - af Middle States Association of Colleges and Schools. Vores nationale placeringer og AACSB akkreditering i Haub School indikerer den høje kvalitet af vores bachelor-, kandidat- og executive-programmer.

I 160 år har Saint Josephs Universitet hjulpet mænd og kvinder til at forberede sig på deres professionelle liv ved at levere en stringent Jesuit-uddannelse, der inkorporerer Cura Personalis Ignatiske credo eller pleje hele personen. Guidet af et fakultet engageret i både undervisning og stipendium, en Saint Josephs uddannelsesudfordringer og udvider viden, fordyber forståelse, fremhæver kritisk tænkning og kommunikation, fremmer udviklingen af ​​moralsk og åndelig karakter og bygger vedvarende stolthed.

Amerikanske nyheder

Forbes Magazine
Forbes rangerer Saint Joseph's University's # 94 blandt topskoler i det nordøstlige.

Princeton Review
Princeton Review klassificerer Erivan K. Haub School of Business som en af ​​de 2016-17 Bedste 294 Business Schools.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Philadelphia

    5600 City Ave. , 19131, Philadelphia

Spørgsmål