Keystone logo
Sabio

Sabio

Sabio

Introduktion

Start din tech -karriere med Sabio 's Coding Bootcamp!

Hvad gør Sabio Coding Bootcamp unik?

Uanset om du har en baggrund inden for teknologi eller ønsker at overgå fra en anden karriere, vil den fordybende læring, du vil modtage fra vores instruktører, der er succesfulde ingeniører, få dig til at trives som softwareingeniør i enhver virksomhed. Vores studerende har mulighed for yderligere at specialisere sig i enten Node.js eller .NET og undervises i at forstå de begreber, der findes på tværs af alle kodningssprog.

Vores full-stack-kodende bootcamp-pensum er omfattende og uddanner dig i software engineering-færdigheder sammen med bløde færdigheder, der får dig til at imponere rekrutterere, være en teamleder og drive din egen virksomhed.

Vi har arbejdet utrætteligt for at gøre vores programmer så tilgængelige som muligt for alle, der kvalificerer sig til kurset, ved at tilbyde fuld tid, deltid og online klasser samt veteranfinansiering og udskudte betalingsmuligheder.

 • Interview Træning
 • Mentorsamfund
 • Aktivt globalt netværk af Sabio -alumner, der er iværksættere, produktledere og udviklere.

163646_Capturadepantalla35_edited.jpg

Full Stack Coding Bootcamp -træningsmuligheder

 • Fuldtid Kodning Bootcamp

Hurtig overgang til en ny karriere inden for software engineering ved at tilmelde dig vores fuldtids kodende bootcamp.

 • Deltidskodning Bootcamp

Vores deltids kodende bootcamp rummer personer, der overgår fra serviceindustrien eller alle, der opererer inden for utraditionelle arbejdstider.

 • Natkodning Bootcamp

Tilmeld dig vores fordybende, natkodende bootcamp, der er skræddersyet til at passe til tidsplanen for dem, der arbejder et almindeligt 9-5-job.

Sabio -manifestet

1. Vi mener, at din karriere ikke kun påvirker dig, men også de mennesker, du elsker.

Derfor er Sabio et fællesskab, der støtter dig gennem tykt og tyndt, uanset om det er familieforpligtelser, tidsbegrænsninger eller livsbeslutninger.

2. Vi skylder dig et job.

Sabio kan ikke tilbyde dig ansættelsesgaranti, da det er ulovligt i CA og ikke er tilladt af en række finansielle partnere. Vores program er imidlertid struktureret til at give dig så meget støtte som muligt for at hjælpe dig med at få dit første job som udvikler, og vi tilbyder førsteklasses karrierestøtte til vores studerende, uanset hvornår de blev færdige.

3. Vi udvikler og forbedrer os altid.

Vores læreplan revurderes og opdateres konstant med input fra vores virksomhedspartnere og er skabt af 100% originalt, gennemgået materiale. Vores instruktører kommer ugentligt sammen for at diskutere bedste praksis og udvikle deres undervisningsevner endnu mere.

4. Vi er investeret i dit potentiale som individ.

Det betyder ikke bare et job. Det betyder din selvtillid, dit udsyn og dine bløde færdigheder ud over kodning. Vi vil have, at du er uddannet fra Sabio som den person og professionelle, du vil blive.

5. Vi håndhæver en 100% ingen BS -politik.

Vi puster aldrig succestal eller lønninger op. Vi presser aldrig hårdt på salg. Du vil aldrig se os udelade eller overdrive. Du vil altid kunne stole på vores ord.

6. Vi mener, at en kodende bootcamp bør være en transformerende oplevelse.

Du får venner, der holder livet ud. Du vil opdage, hvor smart og dygtig du virkelig er. Du vil reflektere over dit liv som "før" og "efter" Sabio .

7. Vi arbejder hårdt og griner meget.

Teknologi behøver ikke at være kedeligt. Hos Sabio finder du en balance mellem arbejde og sjov.

8. Vi lever for 'aha' -øjeblikke.

I det øjeblik du får det. I det øjeblik du glimrende løser et svært kodningsproblem. I det øjeblik du går fra studerende til professionel. Vi lever for de øjeblikke.

9. Vi har din ryg.

Uanset hvad der holder dig tilbage, hjælper vi dig med at overvinde det. Vi er dit team.

Sabio Coding Bootcamp -programmer

Vi har lært mennesker med teknisk baggrund, veteraner, marketingfolk, gymnasieeksaminerede og alle færdighedsniveauer at udmærke sig inden for software engineering -industrien. Vores Coding Bootcamp Program træner dig i fuld stack webudvikling med mulighed for at specialisere sig i Node.js eller .NET.

Vi tilbyder fuldtids-, deltids- og onlineundervisning, så du ikke har nogen forhindringer i vejen for dig for at gå en karriere inden for teknologi.

Der er hundredvis af forskellige karriereveje, du kan vælge, når du har gennemgået vores fulde stak -kodende bootcamp. Du behøver ikke at være sikker på, hvilken retning du vil følge, når du tilmelder dig. Alt du skal gøre er at bestå vores ansøgningsproces, og vores instruktører og mentorer hjælper dig med at kortlægge en vej frem under og efter kurset.

Hvad vil du gå væk med?

Efter endt uddannelse har du tjent følgende

 • Globalt netværk

Verdensomspændende netværk af Sabio Alumni, der er iværksættere, produktledere og udviklere

 • Klar karrierevej

Du får mobilitet opad og en klar vej mod store fremtidsudsigter.

 • Tillid

Sabio forlader vores campus transformeret og selvsikker. Det er fordi hele vores team arbejder sammen om at sikre, at du får det, du fortjener.

Enestående træning fører til enestående resultater.

Vi har uddannet softwareingeniører siden 2013 med vores full stack -kodende bootcamp -pensum.

Vores alumner arbejder nu på disse fantastiske virksomheder:

163647_Capturadepantalla34_edited.jpg

Placeringer

 • Los Angeles

  The Row. 777 S Alameda Street 2nd Floor, 90021, Los Angeles

  • Irvine

   300 Spectrum Center Dr, 92618, Irvine

   • Culver City

    400 Corporate Pointe, , Culver City

    • California City

     California City, USA

     Programmer

      Spørgsmål