Keystone logo
Saïd Business School, University of Oxford Oxford Executive Strategy Program
Saïd Business School, University of Oxford

Oxford Executive Strategy Program

Oxford, Det Forenede Kongerige

7 Weeks

Engelsk

Deltid

USD 3.063

Fjernundervisning

Introduktion

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Udvikl din organisationsstrategi for en verden i hurtig forandring.

En online uddannelse, der adskiller dig

Dette Oxford Executive Strategy Program leveres i samarbejde med ledere inden for digital uddannelse GetSmarter. Tilslut dig et globalt fællesskab af fagfolk, der allerede har haft mulighed for at:

  • Oplev en fleksibel, men struktureret tilgang til online uddannelse, mens du lærer omkring din tidsplan.
  • Nyd en personlig og understøttet online læringsoplevelse.
  • Optjen et deltagelsesbevis fra Saïd Business School, University of Oxford .

Ofte stillede spørgsmål

Dette program præsenteres helt online i samarbejde med ledere inden for online uddannelse GetSmarter. Se dette Oxford Executive Strategy Program på GetSmarter-webstedet for at finde ud af om kommende programdatoer, programprisen og mere.

Download dit prospekt for at finde ud af mere om dette program.

Vil jeg have tid?

GetSmarters læringsmodel er designet til at hjælpe dig, som arbejdende professionel, med at forbedre dine færdigheder uden at gå på kompromis med arbejds- og familieansvar. Programarbejdet er opdelt i ugentlige, overskuelige moduler, med trinvise deadlines, designet til at hjælpe dig med at sætte tempoet i løbet af programmets varighed og give dig fleksibiliteten til at arbejde, når det passer dig bedst.

I begyndelsen af hver uge vil du blive præsenteret for alle de forelæsninger, noter og opgaver, der er nødvendige for at gennemføre. Når du er registreret, vil du blive tildelt en personlig Success Manager. Du vil have adgang til din Success Manager, som vil hjælpe dig med at sætte mål og spore vigtige milepæle, administrere din tid og komme med eventuelle administrative anmodninger, du måtte have.

Hvad er online campus?

Online Campus (OLC) vil være dit virtuelle klasseværelse i løbet af dit program. Gennem dens brugervenlige grænseflade har du adgang til en bred vifte af programindholdsformater, herunder interaktive videoforelæsninger, modulnoter, øvelsesquizzer, Prezis, opgavebriefer og yderligere webressourcer.

På Online Campus vil du også være i stand til at stille spørgsmål og interagere med dine medstuderende og Head Tutor gennem OLC's diskussionsfora. Hvis du oplever tekniske problemer eller har brug for råd fra din personlige Success Manager, kan du bruge OLC til at komme i kontakt.

Ideelle studerende

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål