Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Introduktion

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School er en EduQua-certificeret handelsskole i Luzern, Schweiz. Skolen tilbyder videregående uddannelser i Business og Management. Vores skole er unik i sit udbud af flere MBA-programmer med vigtige tekniske specialiseringer. Vores 100% online programmer er velegnede til studerende fra hele verden, som gerne vil modtage en uddannelse af høj kvalitet fra en førende europæisk handelsskole til en overkommelig pris. Vi udnytter vores netværk, viden, erfaring og geografiske spredning til fordel for vores studerende.

Vores mission

Som en forskningsfokuseret institution gennemfører vi innovative og internationalt anerkendte forretningsprogrammer med en positiv indvirkning på forretningsvækst og samfundsudvikling.

Vi fortsætter med at udnytte forretningsadfærd og forskning gennem:

 • Udvikling og udvidelse af et internationalt netværk af førende akademiske partnere og udvekslingspartnere for at skabe et globalt forsknings- og undervisningsmiljø.
 • Udvikling af branchespecifikke forretningskompetencer ved at inddrage vigtige meningsdannere.
 • Udvikling af ledere, der kan påtage sig et socialt ansvar og tage unikke intellektuelle og personlige udfordringer op.
 • Udvikling af modne og selvstændige personligheder med interkulturel kompetence og kritisk tænkning.

Vores vision

Vores vision er at være blandt de bedste business schools i Europa og blive anerkendt internationalt for innovative businessprogrammer, der hjælper virksomheder og institutioner med at holde sig på en gunstig vækstkurve. Vores forskning skal have en blomstrende indvirkning på forretningspraksis, ledelse og akademisk litteratur. Vi skal udvikle ledere med et globalt engagement, som vil bruge deres potentiale til at engagere sig i virksomheder og samfundet for at gøre en værdifuld, konstruktiv og etisk forskel.

Vores værdier

 • Følgende værdier styrer os i opfyldelsen af vores mission og vores vision:
  • Akademisk ekspertise, specialiserede færdigheder og forskningsfokus.
  • Tænksomt lederskab og innovation.
  • Kritisk tænkning, retfærdighed og integritet.
  • Etik, socialt ansvar, velgørenhed, ansvarlighed, ansvarlighed og gennemsigtighed.
 • Vi har en uendelig tilgang til at overgå forventningerne til kvalitet og service i alt, hvad vi gør. At forme vores studerendes karriere er i centrum for alt, hvad vi gør. For at opnå dette undersøges alle mulige midler, lige fra mentorordninger til præsentation og referencer for den relevante industri.
 • Vi værdsætter alle vores studerende og investerer i deres personlige og professionelle vækst og udvikling og hjælper dem i deres karrierevej fra grundlæggende behov til selvrealisering.
 • Vi planlægger forsigtigt for vores studerende ved at overvåge de vigtigste ændringer i branchen og træffe passende foranstaltninger, der forbereder dem på at møde fremtidige udfordringer.

Online-undervisning tilgang

Den undervisningsmetode, vi anvender, har til formål at identificere den enkeltes specifikke uddannelsesbehov og karriereønsker. På baggrund af denne forståelse etableres den mest effektive personlige mentorløsning, så den enkelte kan få mest muligt ud af træningsprogrammet.

Vi tror fuldt og fast på, at alle mennesker har deres egne styrker, og at de kan udnyttes gennem den rette læringsplatform og tilgang. Eleverne på Rushford er fuldt ud klar over, at selvkendskab er lige så vigtigt som akademisk viden.

På Rushford bruger vi internetteknologier til at maksimere læringseffektiviteten i moderne omgivelser, samtidig med at vi giver eleverne al den viden, de har brug for, for at få succes.

Rushford har et stort antal højt kvalificerede fagfolk fra branchen ansat som mentorer for de studerende for at give dem reelle perspektiver fra branchen. Dette hjælper vores kommende fagfolk med at få kontakt med selve branchen. Mentorskab giver mange råd om uddannelse og karriereplanlægning.

Vi tror på at forberede vores studerende på situationer i det virkelige liv gennem førstehåndsoplevelser ved at gennemføre simulerede sessioner via vores effektive online træningsplatforme.

Vores akkrediteringer

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua certificeret schweizisk institution

Rushford Business School er certificeret af EduQua, et schweizisk kvalitetsmærke for videreuddannelsesinstitutioner. EduQua er et akkrediteringsorgan, der er anerkendt og støttet af den schweiziske regering.

EduQua er den første kvalitetscertificering for offentlige og private uddannelsesinstitutioner i Schweiz og er anerkendt, støttet og godkendt af følgende organisationer:

- Den schweiziske forbundsregering
- Den schweiziske konference af kantonale undervisningsministre (EDK)
- Statssekretariatet for økonomiske anliggender (SECO)
- Den schweiziske konference for erhvervsuddannelsesafdelinger (SBBK)
- Den schweiziske sammenslutning af arbejdsformidlinger (VSAA)
- Den schweiziske sammenslutning for voksenuddannelse (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Akkrediteringsrådet for handelsskoler og -programmer

Rushford Business School er medlem af "Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

ACBSP er det eneste globale akkrediteringsorgan, som siden 1988 har akkrediteret erhvervsprogrammer på universitets-, bachelor- og kandidatniveau verden over. Rushford Business School er en del af et medlemskab, der strækker sig til mere end 60 lande. ACBSP-medlemmer er blandt de bedste undervisere inden for deres respektive områder og er interesserede i at lære innovative undervisningsmetoder, forbedre leveringen af erhvervsuddannelsesprogrammer og skabe værdi for deres studerende.

189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford har modtaget en 5-stjernet rating for undervisning og online læring; med en 4-stjernet samlet rating via det anerkendte QS Star Rating System. En samlet QS-stjerneklassificering på fire stjerner er et bevis på et instituts kvalitet og omdømme og er en prestigefyldt anerkendelse.

172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School er medlem af "International Accreditation Council for Business Education (IACBE)" IACBE akkrediterer forretningsprogrammer, der fører til eksamensbeviser på kandidat-, bachelor-, master- og ph.d.-niveau på højere læreanstalter over hele verden. Alle leveringsformer, campusser, lokationer og undervisningssteder samt alle forretningsprogrammer uanset gradniveau vil normalt blive omfattet af IACBE's akkrediteringsundersøgelse.

179310_prme_un_500.jpeg

Som organisation er vi stolte af at være en del af initiativet Principles for Responsible Management Education (PRME). PRME er et globalt initiativ, der blev lanceret i 2007 af FN's Global Compact for at tilskynde handelsskoler og universiteter rundt om i verden til at integrere bæredygtighed i læseplaner og forskning.

189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Vi er stolte af at være medlem af Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB er en global akkrediteringsorganisation, der blev grundlagt i 1916, og som støtter, fremmer og fremmer undervisning, læring og forskning af høj kvalitet på handelsskoler. Ved at blive medlem af AACSB viser vi vores forpligtelse til at yde en fremragende indsats ved at opretholde de højeste kvalitetsstandarder i alle aspekter af vores akademiske aktiviteter. Vores medlemskab giver os mulighed for at være en del af et netværk af over 800 business schools verden over, der deler bedste praksis for at fremme erhvervs- og ledelsesuddannelser.

189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School er et stolt medlem af Business Graduates Association (BGA). Business Graduate Association er en del af AMBA, et internationalt medlemskab og kvalitetssikringsorgan for verdens førende handelsskoler med stort potentiale, der deler en dedikation til positiv indflydelse, ansvarlig ledelsespraksis og livslang læring.

Statistik

Med studerende fra over 80 lande og over 5000 alumner over hele kloden er vores voksende globale samfund et bevis på den fremragende uddannelse og færdighedsopbygning af studerende på JLI.

  Campus funktioner

  JLI er en international uddannelsesinstitution med sit største campus i Schweiz. Vi forbereder vores studerende på karrierer inden for folkesundhed, sundhedsadministration, farmaceutiske videnskaber, klinisk forskning, kliniske videnskaber, landbrug og forretningsstyring.

  Vi tilbyder vores elever et fleksibelt læringsmiljø i selvstændigt tempo, der kan tilpasses hver enkelt elevs individuelle behov. Vores fakultet er en blanding af eksperter inden for den akademiske verden og industrien, så studerende udsættes for både teoretiske og praktiske aspekter af deres studieområder.

   Studenterklæringer

   Placeringer

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Spørgsmål