Keystone logo
© The University of Fredericton
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Introduktion

University of Toronto blev grundlagt i 1827 og har udviklet sig til Canadas førende institution for læring, opdagelse og videnskabelse. Som et af verdens førende forskningsintensive universiteter, drevet af at opfinde og innovere, er det dedikeret til at fremme et akademisk fællesskab, hvor hvert medlems læring og stipendium kan blomstre.

Lær online med Rotman School of Management

Rotman School er en del af University of Toronto, et globalt center for forskning og akademisk ekspertise i hjertet af Canadas multikulturelle kommercielle hovedstad.

Om Rotman School of Management

Rotman er en katalysator for transformativ læring, indsigt og offentligt engagement, der samler forskellige synspunkter og initiativer omkring et definerende formål: at skabe værdi for erhvervslivet og samfundet.

Rotman School online programmer

Rotmans banebrydende programliste er for personer, der ønsker at tilegne sig nye færdigheder, nå deres professionelle mål og opnå en konkurrencefordel. Uddannelserne henvender sig til en bred vifte af fagfolk og tilbyder fleksibel, understøttet læring og nye måder at tænke på for at imødegå nutidens forretningsmæssige udfordringer og muligheder.

Hvorfor lære online med Rotman-skolen

Gennem sit samarbejde med GetSmarter, et 2U, Inc. brand, er Rotman forpligtet til at udvikle en innovativ og tilgængelig tilgang til online læring. Det er hjemsted for nogle af de mest innovative forskningsinstitutter globalt og kan prale af et imponerende netværk af internationale partnerskaber inden for den akademiske, virksomheds- og samfundssektor. Ved at samarbejde med GetSmarter etablerer skolen en ny standard for online uddannelse, der tilbyder en høj-touch, intim og fuldt understøttet læringsrejse, der også giver mulighed for at netværke med ligesindede fagfolk og jævnaldrende.

Placeringer

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Spørgsmål