Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Introduktion

177631_RITbutton.png

Lære

Vores fokuserede læseplan inden for bæredygtighed og arkitektur, ledet af verdenskendte fakulteter, forbereder de studerende til en indflydelsesrig karriere.

Forskning

Vi anvender ny forskning og teknologiske innovationer til at løse de praktiske udfordringer, som virksomheder, regeringer og samfund står over for i dag.

Dyrke

Vores team af industrierfarne ingeniører har hjulpet hundredvis af kunder med at udvikle produkter, optimere processer og fremme nye teknologier.

Golisano Institute for Sustainability (GIS) er en global leder inden for bæredygtig uddannelse og forskning. Vi samarbejder med erhvervs- og regeringssponsorer for at løse komplekse, systemiske problemer. Meget af vores arbejde sigter mod at gøre industrien mere bæredygtig. For at gøre dette bruger vi innovative tilgange og teknologier til at minimere brugen af materialer og energi og samtidig maksimere resultaterne. Vores ekspertise, kombineret med vores avancerede forskningsfaciliteter, giver vores partnere mulighed for at få ny indsigt, sætte skub i innovation og komme videre.

Vores kandidat- og doktorgradsprogrammer er udfordrende, inspirerende og verdensforandrende. GIS-kandidater fortsætter med at blive transformative forandringsagenter inden for industrien, regeringen, den akademiske verden og nonprofitsektoren. De er problemløsere, visionære og beslutningstagere, der ønsker at skabe en bedre, bæredygtig verden. Vi er en del af Rochester Institute of Technology, et universitet, der er verdenskendt som en fortaler og udøver af bæredygtighed.

GIS trækker på færdighederne hos mere end 100 fuldtidsansatte ingeniører, teknikere, forskningsfakultet og sponsorerede studerende. Vi er hjemsted for seks dynamiske forskningscentre, der driver over 84.000 kvadratfod industriel infrastruktur til modellering, test og prototyping. Blandingen af talent, erfaring og tekniske evner, som vi tilfører ethvert projekt, er uden sidestykke.

Placeringer

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Spørgsmål