Keystone logo
Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Introduktion

Vores mission er at yde akademisk ekspertise i fjernundervisning til studerende over hele verden gennem anvendelse af avancerede teknologier.

Robert Kennedy College er en privat uddannelsesinstitution i Zürich, Schweiz, der blev grundlagt i 1998. Collegeet pionerer på schweizisk kvalitet online læring; Vi tilbyder strenge, men fleksible læringsprogrammer, der er forbedret ved den nyeste online e-learning-teknologi, der er udviklet helt internt.

University of Cumbria, University of Salford og York St John University. Vores instruktører er kandidater fra nogle af de bedste universiteter verden over, og med over 5.000 studerende fra 130 forskellige lande er vi en virkelig international virksomhed. Vores programmer kombinerer schweizisk kvalitetsuddannelse på afstand med boliger i kollegiums lokaler i Zürich, Schweiz og i England på vores eksklusive partneres campus. Ugens ophold er en unik mulighed for, at eleverne kan kombinere deres online læringserfaring med et traditionelt klasseværelse.

Studentercentreret filosofi

På RKC er du ikke bare et studentnummer. Du er en del af vores online læringssamfund involveret med fakultetets medlemmer og andre studerende.

Sammen er vi et team

Et overordnet mål med dette hold er at gøre det muligt for os at konsekvent forbedre uddannelsens kvalitet - din uddannelse.

State of the Art Technology

I vores forpligtelse til at levere de nyeste tjenester til studerende bruger vi avanceret software, der er skræddersyet til online kursuslevering. OnlineCampus er en altomfattende interaktiv og brugervenlig software, der gør online-studier til en virkelig fornøjelig oplevelse.

Fagklasse i verdensklasse

RKC beskæftiger højtuddannede instruktører, som er kandidater fra førende universiteter som Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University og Wharton for blot at nævne nogle få.

Verdensomspændende anerkendelse

Efter eksamen, vil du få samme grad som studerende, der studerer på campus ved University of Cumbria, University of Salford eller York St John University. Graderne er anerkendt over hele verden.

Placeringer

 • Zürich

  Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1 , 8005, Zürich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Schweiz

   • York

    York St John University Lord Mayor's Walk , YO31 7EX , York

    • Salford

     The University of Salford The Crescent, Salford, M5 4WT, Salford

     • UK Online

      UK Online, Det Forenede Kongerige

      • City of Carlisle

       University of Cumbria, Fusehill Street, , CA1 2HH, City of Carlisle

       Spørgsmål