Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Introduktion

I over 30 år, de bedste kurser i grafik og design

Designverdenen er et fascinerende univers, i stærk beskæftigelsesudvidelse, hvor tradition og innovation finder den perfekte forening, og fortid og fremtid mødes.

Hvis du elsker at planlægge, hvis du leder efter skønhed i alt, hvis du ved, hvordan du forestiller dig det, der endnu ikke eksisterer, og hvis du vil transformere din kreativitet til en arbejdskarriere... Quasar Institute er stedet, du leder efter

Quasar Institute for Advanced Design har været en banebrydende facilitet for akademisk uddannelse, forskning og innovation inden for design i over 30 år. Et skolelaboratorium, der uddanner fremtidens bedste designere, hjemsted for digitale kunstnere, 2.0-håndværkere, visionære kreative og morgendagens designere.

Quasar Vision

Quasar Institute for Advanced Design , grundlagt i 1987, er et videregående uddannelsescenter, der har til formål at træne dig i de nye professioner inden for design og visuel og multimediekommunikation.

Quasar er hvor pålidelighed og opmærksomhed møder innovation og avantgarde fremskridt. Og det er her, du finder det rigtige svar på forespørgslerne fra det stadigt udviklende arbejdsmarked.

Det er her, vi fremmer det konstante samarbejde mellem italienske og internationale virksomheder; her vil vores projekter engagere dig i alle deres aspekter, fra start til realisering. Vores kurser giver akademiske grader på første niveau, der er anerkendt af det italienske undervisningsministerium, og specialiseringsgrader, der er gyldige internationalt.

Mission

Quasar Institute for Advanced Design retter sig mod mennesker og virksomheder i en global udbredelse og udvikler deres potentiale og talent gennem videregående uddannelser, skræddersyede tjenester, lokale/internationale partnerskaber og kontinuerlig støtte.

Vi etablerer systemer til gensidig vækst, tilskynder til analytiske færdigheder og personlig udveksling og skaber netværk af fællesskaber, der opererer med omhu og passion.

Vi anvender en humanistisk tilgang til forskning og produktion og kombinerer kreativitet og teknologi med samarbejde og bæredygtig udvikling.

Kulturelle aktiviteter og forskning

Quasar Institute for Advanced Design udfører parallelt med uddannelsesaktiviteten konstante forsknings- og kulturelle arrangementer med det formål at uddanne offentligheden om temaer på tværs af forskellige discipliner.

Vi promoverer italiensk kultur og mærket Made in Italy i verden; vi deltager i nationale og internationale indkaldelser af forslag; vi arrangerer udstillinger, seminarer, workshops og publikationer.

Quasar Institute for Advanced Design har været hovedpersonen i mere end 300 arrangementer siden 1987; alle af dem bidrog til at øge viden og sensibilitet om emner af virkelige og virtuelle miljøer.

Placeringer

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Spørgsmål