Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Introduktion

Quantic er en ny online handelsskole, der forbinder en streng MBA-uddannelse direkte med positive karriereresultater og et globalt alumninetværk.

Erhvervsprogrammer

Quantic tilbyder to meget selektive forretningsuddannelser - gratis MBA og radikalt overkommelige Executive MBA. Kurser leveres i den Quantic-app på din mobile enhed eller computer i interaktive lektioner i bid-størrelse og en ledsagende peer learning-platform. Dens innovative forretningsmodel overfører byrden ved høj undervisning til arbejdsgivere, der betaler for at rekruttere vores ekstraordinære studerende.

Smart talent

Quantic's indbyggede karriere-netværk, Smartly Talent, gør det muligt for studerende og alumner at søge efter åbne positioner og direkte komme i kontakt med topfirmaer. Sæt din forretningsviden i arbejde, og få den karriere, du fortjener. Bliv uddannet. Bliv ansat.

Det kvantiske hold

Fra vores eksperter på forretningsindhold til vores programmerere og ingeniører, til vores ledende team - vi har sammensat et team af pionerer. Vi er det samme kernehold, der kørte Rosetta Stone fra sine oprindelige rødder til den største, mest innovative sprogundervisningsvirksomhed i verden.

Mission

Målet med Quantic School of Business and Technology er at tilbyde de mest innovative online-uddannelsesprogrammer af højeste kvalitet, der er direkte forbundet med positive karriereresultater inden for erhverv og teknologi.

Vision

Quantic søger at genopfinde kandidatuddannelse i det 21. århundrede, og tjener som en skabelon for en ny slags skole: at udnytte pædagogisk og teknologisk innovation og en skarp forståelse af kraften i professionelle netværk til at levere de bedste klasser af læringserfaringer og karriereresultater for vores studerende.

Vores historie

Quantic begyndte med tre spørgsmål: hvad hvis du kunne lære ethvert emne, hvor som helst, på enhver enhed? Hvad hvis dette læringssystem var forbundet til et magtfuldt professionelt netværk? Og hvad nu hvis en ny forretningsmodel kunne gøre det radikalt overkommeligt eller endda gratis?

Fra denne oprindelige vision satte vores grundlæggere sig på at opbygge en ny slags kandidatskole.

Holdet begyndte ved at opfinde en banebrydende instruktionsmetode og derefter anvende den i skabelsen af vores state-of-the-art pensum. Efter at have vist sin hurtighed og effektivitet i forhold til traditionelle programmer udviklede holdet en unik forretningsmodel, der skifter uddannelsesomkostningerne til en kureret gruppe af arbejdsgivere, der søger at ansætte studerende gennem vores integrerede talentplatform. Og endelig har teamet skabt grundlaget for et værdifuldt eksklusivt netværk af alumner og virksomhedspartnere gennem en rigorøs optagelsesproces og arbejdsgivervurdering.

I dag er Quantic stolt over at tilbyde en gratis MBA og en overkommelig Executive MBA til ambitiøse studerende fra hele verden.

Det er en spændende vej fremad. Vi håber du vil være en del af rejsen.

Aktiv læring. Redefinere fremtiden for uddannelse.

Pædagogisk konstrueret

Ingen kedelige forelæsningsvideoer. Ingen kedelige lærebøger. Bare dejlig interaktiv instruktion designet til at gøre læringen dramatisk lettere og hurtigere.

Aktiv læring

Med årtiers erfaring med uddannelsesteknologi såvel som en pædagogisk overbevisning i oplevelsesmæssig læring, har Smartly genopfundet voksenuddannelse med interaktiv, første-mobil læring, vi kalder "Aktiv læring."

Mastery-Based Progression

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Borte er de passive tilgange fra videobaserede talehoveder og langrundede prosa. I stedet udfordrer smart-lektioner konstant eleverne, hvilket kræver interaktion hvert otte sekund. Som hver 5-10 minutters lektion bygger på forudgående lektioner, tester de studerende deres forståelse, mens de konfronterer nyt kursusmateriale i en mestringsbaseret progression af læring, der sikrer de studerendes fremskridt.

Lær ikke og test ...

I for lang tid har onlineundervisning systematiseret de mindst effektive praksis i klasseværelsetinstruktion, udsendelse af information og derefter testning af elevers forståelse. Online uddannelsesinstitutioner har fast ved dette passive paradigme, trods ringe engagement og effektivitet.

... Test for at lære!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Med Active Learning udfordrer vores kursusmateriale straks den studerende til at tænke som hovedpersonen. Vi er ikke en foredragsholder, men snarere en mentor og vejleder, der leverer aktiviteter, hvor eleverne engagerer sig, træffer beslutninger med øjeblikkelig feedback. Vi tester ikke for at bekræfte forståelse, men snarere som en mulighed for at undervise.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Programmer

Spørgsmål