Keystone logo
Premier TEFL

Premier TEFL

Premier TEFL

Introduktion

Lær at kende TEFL-eksperterne

Premier TEFL teamet er på mission : At skabe de nyeste og mest unikke levende lærer-træningserfaringer på TEFL-markedet.

Med 25 års TEFL-rejse mellem os kender vi ind og ud af at undervise i udlandet. Vi træner vores engelske lærere til at være tillidsfulde, effektive rejsende, der er klar til at udforske hele verden. Vores internationalt anerkendte, fuldt akkrediterede online kurser er omfattende, nemme at følge og giver dig de nøjagtige oplysninger, du har brug for til at begynde at undervise i engelsk som fremmedsprog.

Om vores kurser

Vores brede vifte af fuldt akkrediterede online kurser er skrevet af ægte lærerpersonale til at opfylde internationale TEFL-standarder.

Ekspansiv, uddannelsesmæssig og ekstremt engagerende, Premier TEFL kurser giver dig al den uddannelse du har brug for til selvsikker at undervise i udlandet. Vi sikrer, at din livslang certificering gør dig opmærksom på det globale arbejdsmarked og kvalificerer dig til de mest givende, højtbetaltede TEFL-job derude.

Verifikation

Star Verified Organization - Dette niveau af verifikation uddeles til internationale programudbydere for at vise ægte dedikation til verdensomspændende uddannelse.

Vores fordele

  • Fuldt akkrediteret træning

  • Internationalt anerkendte kurser

  • Fleksibel 24/7 online studieadgang

  • Personlig vejledningstjeneste

  • Ekspert job jagt rådgivning

Vi har haft vores eventyr - nu er det din tur.

Placeringer

  • Cork

    Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork, , Cork

Spørgsmål