Keystone logo
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Introduktion

Poppe & Neumann - tradition, erfaring, succes

Efteruddannelse - professionel og skræddersyet til behovene i branchen.

Med nu mere end 120 år på markedet hotellet Fernschule Poppe & Neumann er den ældste uddannelsesinstitution for folk i hotel- og restaurationsbranchen, i catering og restaurant kæder.

Mere end 100.000 succesfulde kandidater og en voksende abonnent trafik gør hotellet Fernschule Poppe & Neumann for de fleste deltagere uddannelsesinstitution i branchen.

Med vores certificerede og akkrediterede fjernundervisning programmer, metodisk og didaktisk optimale undervisningsmateriale med absolut praktisk erfaring og vores personlige opmærksomhed for at oprette din træning mål for sikker!

Vores pass satser på IHK eksamener er altid godt over gennemsnittet. Den væsentligste årsag er, at vi fra datoen for meddelelsen til en vellykket afslutning af IHK undersøgelse virkelig bekymrer sig om dig.

Ledelsen på Hotel Fernschule Poppe & Neumann har mange års erfaring. Respekterede undervisere (faglærere og ledere fra branchen) er (klasseværelset) til de høje standarder for revision-intensivere seminarer.

"Bedstefar, far og søn har allerede gjort deres uddannelse med hotellet Fernschule Poppe & Neumann -. Vi vente på de børnebørn"

Placeringer

  • Germany Online

    Hotelfernschule Poppe & Neumann Kirchspieler Seite 18a 61279 Grävenwiesbach, , Germany Online

Spørgsmål