Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Introduktion

Point Park University har gennem sin historie været stolt af sine urbane rødder og bidrag til vitaliteten i centrum af Pittsburgh.

Det kræver en særlig person at være underviser. Du er forpligtet til at lære, og du vil gøre en forskel. Point Park University School of Education tilbyder bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer, herunder mange fuldt ud online.

I vores bacheloruddannelser sætter du foden i klasseværelset i dit førsteårsår. Vi tilbyder uddannelser i grundskole og sekundær uddannelse - med mulighed for specialundervisning dobbelt certificering og vores programmer i undervisningsstudier og førskoleundervisning for at se, hvor du vil tage din karriere i marken.

Vores fuldt onlineuddannede kohorteprogrammer er til lærere, der ønsker at blive rektorer, læseplansspecialister og ledere i deres skoler og samfund - og for dem, der søger undervisningscertificering for første gang. Du kan blive certificeret i et nyt område eller blive en ekspertlærer inden for dit felt.

På Point Park University kommer flere studerende tilbage på college for anden bachelorgrad og kandidatbeviser i uddannelse end inden for noget andet felt.

Erkendelsen af, at du hører hjemme foran et klasseværelse, kan komme tidligt eller sent i din karriere, men vi er klar til dig, når det kommer.

Vores uddannelser efter kandidatuddannelse inkluderer bachelorgrader, kandidatbeviser og et ABCTE-program, alle designet med fleksible tidsplaner og følsomhed over for arbejdende studerendes behov. Selv med din travle tidsplan får vi dig de klasser og den studerendes undervisningstid, du har brug for for at blive certificeret lærer.

Point Park University er det eneste Pennsylvania Department of Education (PDE) - den anerkendte institution i Pennsylvania, der tilbyder en amerikansk bestyrelse til certificering af ABCTE-programmet (Teacher Excellence).

Placeringer

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Spørgsmål