Keystone logo
Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

Introduktion

Point Park University er beliggende i hjertet af Downtown Pittsburgh og er et dynamisk, urban, nonprofit universitet med en stærk tradition for liberal kunst. Point Park tilmelder sig næsten 4.000 fuldtids- og deltidsstuderende i mere end 100 bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer.

Som studerende i et af Point Parks online-programmer vil du drage fordel af små klassestørrelser, praktisk planlægning og overkommelig undervisning, mens du deltager i karriere-fokuseret uddannelse. Du kan øge din karriere, mens du lærer af professorer, der underviser fra deres egen virkelige oplevelse. Du får adgang til succesrige, arbejdende fagfolk og drager fordel af praktik og jobmuligheder hos førende virksomheder og organisationer.

Point Park University uddanner studerende i et forskelligt bymiljø og forbereder kandidater til at anvende viden til at nå deres mål, fremme deres erhverv og tjene deres samfund.

Point Park University er et institutionelt medlem af Online Learning Consortium. OLC er et samarbejdsfællesskab af videregående uddannelsesledere og innovatører dedikeret til at fremme digital kvalitetsundervisning og læringsoplevelser designet til at nå ud til og engagere den moderne elev - enhver, hvor som helst og når som helst.

Placeringer

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Spørgsmål