Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Introduktion




Pepperdine er et kristent universitet forpligtet til de højeste standarder for akademisk ekspertise og kristne værdier, hvor studerende styrkes til liv med formål, service og lederskab. Pepperdine, der konsekvent er rangeret som et af de smukkeste steder at studere, er, hvor du bliver inspireret til at lære, mens du lærer at inspirere.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

Missionen for Graziadio Business School kommer fra hjertet af universitetets grundlægger, George Pepperdine. Han var selv en kristen forretningsmand og entreprenør, som gik ind for, at erhvervsuddannelse skulle kombineres med udvikling af kristen karakter.

Hovedformålet med en kandidatuddannelse i erhvervslivet på Graziadio-skolen er at producere mere end kompetente forretningsfolk, der stræber efter profit og aktionærafkast; derudover søger skolen at producere virksomhedsledere, der er etiske, entreprenante og globalt bevidste, og som arbejder for kollektivt bedste.

Siden oprettelsen i 1969 har Graziadio-skolen gjort udøvelse af en avanceret handelsuddannelse så bekvem og så praktisk som muligt for arbejdende fagfolk, med vægt på programmer, der anvender teori og anvender erfaringsbaseret læring i små grupper. Undervisningen er meget samarbejdsorienteret og teamorienteret. Visse elite MBA-uddannelser er kohortebaserede, hvor små, stærkt forbundne ledere-studerende grupper udvikler sig som en sammenhængende enhed gennem hele uddannelsen. Kandidater fra Graziadio-skolen drager også fordel af et alumni-netværk på over 30.000. Alumner nyder godt af en robust tidsplan med løbende workshops, foredrag og særlige begivenheder for at holde færdigheder ajour og for at forny netværkskontakter længe efter eksamen.

Placeringer

 • Malibu

  Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles

   Los Angeles, USA

   Spørgsmål